Ajurvéda kúrák indiai specialistákkal

A Stegersbach napos lankáin elhelyezkedő Hotel & Spa Larimar****S az osztrák egészségturizmus egyik legkiemelkedőbb szállodai létesítménye, melynek a távol-keleti gyógymódok, ezen belül az indiai ajurvéda, az „élet tanának” praktizálása már 2008 óta előtérben van a szolgáltatások között. Johann Haberl szállodavezető, aki az osztrák wellness-turizmus úttörője, Indiában jártakor több ajurvéda-központot is megtekintett, mielőtt hoteljében meghonosította az ajurvédikus kezelések alkalmazását. 2014. december 1-jétől új indiai ajurvéda orvos, valamint két új terapeuta is kezel a szállodában. Az indiai Keralából származó specialisták, akik a hotel masszázs- és kezelőrészlegének nívós csapatát egészítik ki, tudásukat világszerte több luxus szállodában is bizonyították.

A hotel 2015. május 15-ig, vendégei számára négy új autentikus ajurvéda-kúrát kínál, a „könnyűtől egészen az intenzívig“. A kúrák fontos kiegészítője a napi szinten végzett jóga, mely a testedzés és a kezelések hatékonyságát kívánja alátámasztani, kiegészítve a helyes táplálkozással, a megfelelő élelmiszerek fogyasztásával. A vendégek a szálloda gourmet-vital konyhájának kínálatából választhatnak, az ajurvédikus konyha válogatott fűszereivel és gyógynövényeivel készült étkeiből, vagy akár a vegán táplálkozás mellett is dönthetnek.

Az ötezer éves ajurvéda tan a világ első teljes körű egészségtanának számít, mely az embert a test, a szellem és a lélek egységeként tekinti. Az ajurvéda szó fordítása „az életről való tudást” jelenti. Az ajurvédikus gyógyítás célja az ember természetes egyensúlyának és életenergiának erősítése. Egyedülálló Ausztriában a Hotel & Spa Larimar****S azon kínálata, mely az ajurvéda és a 36 Celsius-fokos gyógyhatású termálvízben való fürdőzés kombinációja a jó közérzet fokozása érdekében. A vendégek teljes kikapcsolódásáról a négyezer négyzetméteres wellness- és sparészleg, az itt található ún. kristály-energia-helyiség, több pihenőrészleg valamint a wellness-szolgáltatások sora gondoskodik.

Bővebben: www.larimarhotel.at


Legyél az első hozzászóló "Ajurvéda kúrák indiai specialistákkal" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*