Átalakítja utastereit az Iberia

 Úgy látszik új trend lett a légitársaságoknál a repülőgépeik, illetve a szolgáltatásaik drasztikus átalakítása, fejlesztése, illetve modernizálása. Az utóbbi pár hétben ugyanis sorra jöttek a bejelentések az olyan légitársaságoktól, mint az American Airlines, a British Airways, az Air France és a német diszkont légitársaságtól, a Germanwingstől is, miszerint nagy fejlesztések, úttörő változtatásokat kívánnak bevezetni.

Most az Iberia is bejelentette, hogy átformálják közép és hosszú távú járataik belsejét, aminek velejárója, hogy egy új gépet, az Airbus A330s-t is munkába állítják. A kezdeményezés része, egy általuk „Átalakítási tervnek” nevezett projektnek, melyet még novemberben jelentettek be. A projekt lényeges fejlesztéseket takar minden szolgáltatási területen, köztük az új repülőgéppel, és az újratervezett utastérrel.

Január folyamán érkezik meg az első nyolc, már a továbbfejlesztett kabinokkal rendelkező Airbus, mely Európa és Amerika között fog közlekedni. Emellett a tervek szerint a hónap folyamán kerül sor a már meglévő Airbus A340-600s gépek korszerűsítésére is.

Az új business osztály ülései és azoknak elhelyezése is megváltozik: az ide jegyet váltó utasok hosszabb fekvő üléseket kapnak, nagyobb privát zónát,több helyet és az elektronikus tartalmak szinte korlátlan tárházát. A kulináris élvezetekről nem megfeledkezve, a gourmet menüt pedig Spanyolország négy vezető séfjének irányítása alatt készítik el, az itallapról pedig az ország legjobb borai köszönnek vissza.

Az A340-600 hosszú távú járatokon a megújult turistaosztály pedig kényelmesebb üléseket és mindegyikhez saját monitorokat kínál, melyeken a filmek, sorozatok, zenék széles kínálata található, emellett haladva a korral, lehetőség nyílik az utasok elektronikus eszközeinek csatlakoztatására is.

forrás: btnews.co.uk

Legyél az első hozzászóló "Átalakítja utastereit az Iberia" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*