Ingyen BMW a szállóvendégeknek

A promóció egyetlen feltétele, hogy minimum három éjt foglaljon a kedves vendég, és rendelkezzen érvényes jogosítvánnyal. Az akció február végéig tart. Sajnos hosszas kutakodással sem tudtam utánajárni, a benzint vajon ki fizeti. 

A kültéri melegvizes pezsőfürdővel, beltéri medencék és szaunák egész sorával büszkélkedő Wzgórza Dylewskie mazuri hotelben kb. 100 euró/szoba/éj áron lehet szobát foglalni, a síterepek mellett fekvő Krynica Zdrój kb. 90 eurót kóstál egy éjszakára reggelivel. Aki többre vágyik, válassza valamelyik tematikus programcsomagjukat (revitalizálás jógával, tíz napos fogyitábor, regeneráló hétvége), persze ekkor már mélyebben kell a zsebbe nyúlni.

A Dr. Irena Eris név csak nekünk ismeretlen, 2012-ben a lengyel Spuperbrands Top 10 élén volt a szállodákat, kozmetikai laboratóriumokat és intézeteket üzemeltető családi cég, de még a nemzetközi márkákat is felvonultató Superbrands Top 20 listán is előkelő 16. helyezést szerzett Lengyelországban, megelőzve az Audit, a Microsoftot és a Volvot.

Posztós János

Legyél az első hozzászóló "Ingyen BMW a szállóvendégeknek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*