Augusztusi programok a Várban

 Augusztus 20-i ünnepi svédasztalos ebéd és vacsora az ICON étteremben

A Nemzeti Ünnep hétvégéjén mesterszakácsaink első osztályú magyar alapanyagokból állították össze a svédasztalos ebéd és vacsora egyáltalán nem hagyományos kínálatát. A zalai rákhús, az alföldi bárányborda és a friss magyar kacsamáj kellemesen elfér az ázsiai jellegű csirke satay és a mentás töltött szőlőlevél mellett.

Augusztus 19-én vasárnap svédasztalos ebéddel, 20-án hétfőn pedig ünnepi svédasztalos ebéddel és vacsorával is várjuk vendégeinket. Az ebéd és a vacsora ára tartalmazza a korlátlan pezsgő-, sör-, bor-, üdítő-, ásványvíz-, kávé- és teafogyasztást. A svédasztalos ebéd alatt a gyermekeket játszósarokkal várjuk, a felnőtteknek pedig jazz és swing slágereket játszik nemzetközi hírű zongoristánk. Gyermekeknek 4 év alatt ingyenes, 14 éves korig 50 % kedvezmény! Vendégeink a Várba ingyenesen hajthatnak be, és ingyenesen parkolhatnak a szálloda előtti parkolóban.

Svédasztalos ebéd: 7 590 Ft szervizdíjjal együtt.
Svédasztalos ünnepi vacsora: 14 300 Ft szervizdíjjal együtt.

Foglalja le asztalát minél hamarabb a +36 1 8896757 -es telefonszámon! A tüzijáték bizonyos részei jól láthatók az ICON étteremből, de a Halászbástya is könnyen megközelthető a szabad levegő kedvelőinek. Ablak melletti asztalaink a foglaltság függvényében állnak rendelkezésre.

Dunai panorámás szobák ünnepi kedvezménnyel!

A Nemzeti Ünnep hétvégéjén kedvező szobaárakkal várjuk a budapestre látogatókat vagy akár azokat a vendégeinket akik dunai panorámás vendégszobáink privát kényelmében szeretnék megnézni a tüzijáték Margitsziget és Lánchíd közötti részét.

Ajánlatunk augusztus 17-18-19-re:
25 900 Ft / éjszaka Dunai panorámás szobában svédasztalos reggelivel két fő részére ingyenes garázshasználattal és vári behajtással.
Augusztus 20-i akciós ár:
32 900 Ft / éjszaka Dunai panorámás szobában svédasztalos reggelivel két fő részére ingyenes garázshasználattal és vári behajtással.

Tüzijáték parti lakosztályainkban! Csoportok részére dunai panorámás lakosztályokat ajánlunk a Tüzijáték idejére (18:00-23:00) Dunai Lakosztály: 75 000 Ft (10 főig)

Szobáink és lakosztályaink a foglaltság függvényében állnak rendelkezésre. Foglalja le szobáját minél hamarabb.
Szobafoglalás: +36 1 889 6922 – reservations.budapest@hilton.com

Koncertek a Hilton Budapest Dominikánus Udvarában

2012. július 26. 20:30
“Prímás párbaj” a 100 Tagú Cigányzenekar Kamaraegyüttesének Koncertje
» www.argosart.hu

2012. augusztus 7. 20:30
Falusi Mariann és a Budapest Jazz Orchestra
» www.budapestjazzorchestra.hu

2012. augusztus 9. 20:30
“Best of Klezmer” a Budapest Klezmer Band Koncertje
» www.argosart.hu

2012. augusztus 23. 20:30
Nyári Károly és a Budapest Jazz Orchestra
» www.budapestjazzorchestra.hu

Legyél az első hozzászóló "Augusztusi programok a Várban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*