Az Air India a Star Alliance szövetséghez csatlakozott

A 28 nemzetközi légitársaságot tömörítő szervezet valamennyi tagja jóváhagyta a csatlakozást, így az Air India utasai élvezhetik mindazokat az előnyöket, amelyeket a szövetség tagjainak utasai is. Például a megannyi átszállási lehetőséget, a gyakran utazók pontgyűjtési lehetőségét és a pontok érvényesítését. Az utasok több mint ezer helyre repülhetnek: naponta 21 900 járat indul a Star Alliance hálózatában 1328 repülőtérre, 195 országba.

A Star Alliance-t 1997-ben hívták életre, és ma már a légitársaságok legnagyobb szövetsége a világon. Ahhoz, hogy egy légitársaság a tagja lehessen, a lehető legmagasabb szolgáltatást kell nyújtania, nagy biztonsági követelményeknek kell megfelelnie és az iparág magas színvonalú technikai feltételeit is teljesítenie kell.

Íme a Star Alliance tagjainak listája: Air Canada, United Airlines, US Airways, Avianca, Copa Airlines, TAM Airlines, Adria Airways, Aegean Airlines, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, SWISS International Airlines, TAP Portugal, Air China, All Nippon Airways, Asiana Airlines, EVA Air, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways International, Air New Zealand, Egyptair, Ethiopian Airlines, South African Airways, valamint a Turkish Airlines.

Legyél az első hozzászóló "Az Air India a Star Alliance szövetséghez csatlakozott" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*