Bejelentette az Alaszkai körutakra tervezett új hajóját a Norwegian

2018. júniusában engedi útnak a Norwegian Cruise Line legújabb hajóját a Norwegian Blisst. Az óceánjáróval felfedezhetik Alaszka izgalmas tájait és élővilágát. A Bliss a Breakaway Plus osztály harmadik hajójaként fog debütálni.

alaska-landscape

A Norwegian volt az első hajótársaság, amely körutakat indított 2000-ben Seattleből Alszkába. 2018. júniusától pedig minden szombaton 7 éjszakás utakra lehet befizetni a Pier 66, Seattle kikötőjéből – ami egyébként a Bliss anyakikötője lesz – Alaszka felfedezésére.

A Norwegian partner cége, a Norwegian Cruis Line Holdings 15 éves szerződést kötött Seattle kikötőjével, ami tartalmaz egy 30 millió dolláros befektetést is.
Ennek keretében a Pier 66 adottságait fogják fejleszteni – 300%-kal növelik meg a vendégek érkezési területét, új VIP előcsarnokot építenek, ahonnan csodás kilátás nyílik az Elliott Bayre, valamint két új utasbeszálló hidat a könnyű és kényelmes hajóra szállás érdekében.

Alaszka, a Norwegian utasai körében az egyik legkedveltebb desztináció, így nem csoda, hogy egy egész markát alakítanak a mesés táj köré.
A hajót Németország legjelentősebb hajógyára, a Meyer Werft, Papenburgban fogja felépíteni, majd 2018. tavaszán az anyakikötőjébe, Seattlebe szállítják, hogy felkészülhessen első útjára. A Norwegiantól megszokott hajótest színes festése a Bliss esetében sem maradhat el. Az óceánjáró külsejét a világhírű művész Wyland festi meg, aki az alkotásaival a tengeri élet megőrzésére szeretné felhívni a figyelmet.

2016080460742screen-shot-2016-08-04-at-11-07-23-am

A 167 800 tonnás hajót 4000 vendég befogadására tervezik és már 2017 januárjától lehet jegyeket foglalni a Bliss első útjára.

Legyél az első hozzászóló "Bejelentette az Alaszkai körutakra tervezett új hajóját a Norwegian" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*