Mesterpék a fedélzeten

 A főként a tengerentúlon ismert, a TLC csatornán vetített „Cake Boss” és „Next Great Baker” műsoraival nagy népszerűségre szert tett mesterpék üzletében megtalálható lesz minden olyan finomság, mely az eredeti, szárazföldi üzletében is fellelhető. Így az ínyenceknek a hajón sem kell mostantól lemondaniuk az olyan finomságokról, mint a híres oreo sütemény, az étcsokoládés mousse, a krémmel töltött homárfarok, csokoládés szarvasgomba és epres sajttorta. Természetesen a hagyományos, de páratlan odafigyeléssel és tudással elkészített frissen sütött süteményekről és olasz vajas süteményekről sem kell hiába ábrándozniuk az utasoknak, a Carlo’s Bake Shopban ezek is megtalálhatóak.

Az óceánjárón a vendégeknek lehetősége lesz előrendeléseket is leadni, születésnap, esküvő és ehhez hasonló eseményekre például, emellett a vállalkozó szelleműek jelentkezhetnek Carlo tortadekoráló óráira, ahol az utasok megtanulhatják a szakma minden csínját-bínját.


A Norwegian Breakaway koncepciós képe

Az NCL vezérigazgatója, Kevin Sheehan elmondta, ezzel a döntésükkel nem csupán egy jellegzetes ízt akartak elhozni a hajóra, hanem a lehető legjobbat, így esett a választásuk Buddyra.

Valastro elmondta, szerinte az óceánjárók egy fantasztikus lehetőséget biztosítanak arra, hogy a család együtt pihenhessen és együtt szórakozhasson, ezért is szerette volna a pékségét a fedélzetre hozni. Hozzátette, nagyon izgatott amiatt, hogy a Norwegian Breakawayon megvalósulhat ez a terve.

A hamarosan megnyíló üzlet a Norwegian Breakaway nyolcadik szintjén kap helyet.

Legyél az első hozzászóló "Mesterpék a fedélzeten" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*