Bemutatkozott a tengerparti szlovén szállodacsoport

Az Adria hangulatát hozta Pestre a LifeClass Hotels & Spa amely hat színvonalas szállodával, éttermekkel, kongresszusi és wellnessközpontokkal mutatkozott be a magyar fővárosban.

A bemutatón kiemelték Piran történelmi központjának kulturális értékeit, Portorož tengeri élményeit, valamint a tengerpart és környékének aktív kikapcsolódási lehetőségeit. Megemlítve a régió kihagyhatatlan látványosságának számító sečovljei sólepárlót is.

Fotó: www.lifeclass.net

A LifeClass Hotels & Spa szállodalánc a régió egyik legismertebb vendéglátója, amely szolgáltatásait a 170 éves hagyomány, a 800 éves gyógyítási múlt és a tenger közelsége teszi különlegessé. Szálláshelyeik Portorož szívében, közvetlenül a tengerparton helyezkednek el, 778 modern szobával, melyek több mint 1800 vendég számára biztosítanak kényelmes elhelyezést. A LifeClass portfóliójában 15 étterem és bár szerepel, amelyek változatos gasztronómiai élményeket kínálnak a látogatóknak. Az éttermek mellett a szállodalánc kongresszusi központja, a Congress Center Portus, valamint a 10.000 négyzetméteres Terme Portorož wellnessközpont is kiemelt szerepet kap. Ez utóbbi számos pihentető és regeneráló szolgáltatást nyújt, így ideális választás a kikapcsolódásra vágyóknak.

A LifeClass két privát strandja, a Meduza és a Meduza Exclusive, több egymást követő évben is elnyerte a Kék Zászló minősítést, amely a tiszta és biztonságos fürdőhelyek nemzetközi elismerése. Ezek a strandok nem csak a kristálytiszta víz miatt népszerűek, hanem az exkluzív szolgáltatásaik miatt is, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak a látogatóknak.