Bloggerkörút: középpontban a világörökségi helyszínek

UNESCO World Heritage Sites in Germany (Időutazás vonattal – A 38 UNESCO világörökségi helyszín Németországban) keretén belül a Német Turisztikai Hivatal (DZT) a Deutsche Bahnnal (DB) és a Deutsche Jungendherbergswerkkel (Német Ifjúsági Szállások Szövetésge – DJH) közösen németországi körutazásra küldi Michael Turtle-t, az ismert utazási bloggert. Az utazás nagy kihívás, mivel Michael Turtle egyetlen hónap leforgása alatt látogatja végig mind a 38 UNESCO világörökségi helyszínt.

– A professzionálisan felépített bloggerprojektek a nemzetközi közösségi médiatevékenységünk és az ehhez kapcsolódó nemzetközi tematikus kampányok tartalmi menedzsmentjének központi elemét képezik. Ezáltal célcsoport-specifikus tartalmat generálunk, illetve elérést a www.germany.travel/unesco kampányoldalunknak – mondja Petra Hedorfer, a DZT (A Német Turisztikai Hivatal) igazgatótanácsi elnöke.

Az UNESCO bloggerprojekt 2014. június 18-án kezdődik Füssenben, a vonatozós világörökségi utazás záróakkordja pedig Aachen, a dómváros meglátogatása lesz 2014. július 17-én.

– A vasút kiemelkedő közlekedési eszköz, ha stresszmentesen és kedvező áron szeretnénk felfedezni az úti cél Németországot. Ezt a tényt kiválóan bizonyíthatjuk a bloggerprojekttel: azon ügyfelek, akik saját németországi UNESCO-túrára indulnának, kényelmesen lefoglalhatják jegyeiket a www.bahn.com oldalon” – magyarázza Kalle Greven, a DB Vertrieb GmbH Business Partner vezetője.

Michael Turtle a 38 UNESCO világörökségi helyszínt érintő utazása során ifjúsági szállásokon alszik majd. A blogger németországi utazása során használja majd a DZT Világörökség-alkalmazását, amelyet külön a 2014-es tematikus év, az UNESCO-világörökségek – fenntartható kulturális és természeti turizmus kampányához fejlesztettek ki. Az alkalmazás segítségével Michael a helyszínen kap információkat a világörökségi helyszínekkel kapcsolatban, illetve beépíti utazásába az alkalmazás által javasolt útvonalrészeket.

Világörökség-alkalmazás (iTunes): http://bit.ly/1f6xfbh

Világörökség-alkalmazás (Google Play): http://bit.ly/1hGrCDw

Legyél az első hozzászóló "Bloggerkörút: középpontban a világörökségi helyszínek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*