A bolgár specialista bővíti kínálatát 2018-ban

Budapesti partnertalálkozó keretében ismertette a Robinson Tours 2018-as kínálatát Jakócs Áron, az iroda egyik tulajdonosa. Bulgária a fő árualapja az utazási irodának, ami mellé újdonságként lép be Albánia, Montenegró és Törökország.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a vaskos katalógusban majdnem a fele bulgáriai ajánlat. A Budapestről induló járatokat a Travel Service üzemelteti szombaton és hétfőn, míg Debrecenből hétfőnként a Bulgaria Air Charter repül Burgaszba. A buszos utak Debrecenből, Szombathelyről, Veszprémből, Nyíregyházáról, Zalaegerszegről illetve Szolnokról indulnak a bolgár tengerpartra 2018. június 1. és szeptember 9. között. A bőséges kínálatban találhatunk új szállodákat az Aranyhomokon, Szent Konstantin és Elenában, Obzorban, Szveti Vlaszban, Naposparton és Neszebárban.

A tengerparti nyaralások mellett egész Bulgáriát érintő repülős körút és síelés is került a jövő évi kínálatba. RT_2018_katalogus_boritoNégy körúttal Grúzia is szerepel a katalógusban, Oroszországban pedig Szentpétervár az egyik fő attrakció.

“A török piaci utaztatók közé lépett be a Robinson Tours is, célba véve a Crystal szállodalánc érdekeltségébe tartozó Kilit Globalt’ – ajánlotta Jakócs Áron a katalógusbemutatón.

Idén Alanyában, Belekben, Antalyában és Side-ben kínál az iroda új szállodákat. A hét éjszakás turnusokat a Travel Service gépei szállítják Debrecenből és Budapestről június elejétől október második feléig. Debrecenből vasárnap, Budapestről kedden, szerdán és vasárnap indulnak járatok Antalyába.

A kinálat egyik része Adria, ahol Szlovéniától Albániáig találunk ajánlatokat. Albánia mintegy 370 kilométernyi, jellemzően homokos tengerpartjára hívta fel a figyelmet Jakócs Áron.

Jövőre Wizz Air helyett szintén a Travel Service fogja reptetni június 19. és szeptember 4. között az utasokat Tiranába. A kedvező ár-érték arányú országban Durres, és újdonságként jövőre kínált Vlora tengerpartja a legnépszerűbb. Az évek óta értékesített Montenegróba 2018-ban a Wizz Air-rel is eljuthatnak az utasok. A podgoricai leszállás után elsősorban Budvara, Becicibe, Sveti Stefanra, a kotori öbölbe vagy az újdonságként szereplő Canjba mehetnek a magyar utasok. Szintén szerepelnek a jövő évi kínálatban az azerbajdzsáni, baltikumi és csehországi városlátogatások, körutazások.

 

 

 

 

 

Legyél az első hozzászóló "A bolgár specialista bővíti kínálatát 2018-ban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*