BorZsongás Villányban

És természetesen, mindenekelőtt lesznek finom villányi borok, ételkülönlegességek. Emellett pedig kézműves foglalkozások, lovas kocsikázás, gyalog-, és kerékpártúrák a borvidék dűlői között. Igazi majális hangulatú, de egyedi hangvételű programban vehet részt, aki ellátogat Villányba és környékére 2015. május 1-je és 3-a között. Sőt, április 30-án este már BorZsongásra lehet hangolódni a Gere&Gere Borudvarban (Villány, Diófás utca 1.), ahol különleges tételek kóstolója lesz Gere Andival és Gere Zsolttal.

Íme néhány a hétvégi programok közül, a teljesség igénye nélkül.

Május 1-jén Tenkes-hegy, Túronyban egész napos, fűben fekvős, sétálós, lágyan zenélős, borkortyolós, bográcsozós, grillezős, lazítós vendégeskedés lesz a Janusnál, vendégborász Benedek Péter (Mátra). Délután a Pannon Filharmonikusok borkülönítménye ad koncertet, este 8 órakor a Mongooz & the Magnet játszik, késő este pedig tűzzsonglőr lép fel. Kisharsányban délután Ethnofil koncertre érhetünk oda. Villányban este főzőshow lesz Lázár Cheffel a Whirlpool látványkonyhában, majd Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar koncertezik.

Május 2-án Siklós-Máriagyűdön újdonságok kóstolóját tartják, este a DIP Trió játszik, Palkonyán, a Haraszti Jazz Teraszon Trio Afium koncert lesz. Villányban Illés – Fonográf emlékkoncertet tartanak az FG4 zenekarral délután, majd 21 órától jön az est fénypontja, The Beatles – emlékkoncert a The BlackBirds zenekarral.

Május 3-án Villányban a helyi pincészetek bográcsvariációi kerülnek az asztalra a közösségi főzés során a Diófás téren. Kisharsányban BorZsongás menü a választék a füstölt pisztrángtól a sajttortáig, Harkányban vadakkal és halakkal borvacsora várja vendégeit a Dráva Hotel Thermal Resort.

Bővebben: www.villanyiborvidek.hu

Letölthető programfüzet: itt!

Legyél az első hozzászóló "BorZsongás Villányban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*