Budapest–Párizs: már négy járat az Air France menetrendjében

Az új, 131 férőhelyes A318 géptípussal üzemelő negyedik járat a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről délután, 15.25 órakor indul Budapestre, míg Budapestről kora este, azaz 18.20 órakor indul vissza a francia fővárosba. A járatnak köszönhetően még több, az egész világra kiterjedő csatlakozás lesz kényelmesen elérhető.

A negyedik Budapest–Párizs járat elsősorban ázsiai, dél-amerikai, afrikai járatokhoz biztosít kényelmes csatlakozást, de számos franciaországi célállomás is könnyebben megközelíthető lesz.

2015. március 29-től Budapestről a felújított párizsi Charles de Gaulle repülőtérre a járatok 6.35; 10.10; 15.50 és 18.20 órakor indulnak. Párizsból Budapestre pedig 7.15 ; 12.55, 15.25 és 20.45-órakor. A kora reggeli és délelőtti órákban utazókat egy 138 férőhelyes A319-es repülőgép szállítja, míg a délután indulók 131 férőhelyes A318 és a 165 férőhelyes A320-as repülőgépen utaznak majd.

A francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel fejleszti tovább a középtávú hálózatát. Bevezetik az üzleti utazókra szabott viteldíjat Economy Flex néven, kényelmes bőrüléseket helyeznek a repülőgépekbe, valamint a gasztronómiai kínálat is bővül. Az Economy Flex szolgáltatás jegyei már év eleje óta megvásárolhatóak az áprilisban induló járatokra. Ezek a jegyek módosíthatók és visszaválthatók ugyanazon az osztályon belül, valamint az utasok korábbi időpontban induló járatot is választhatnak az eredetileg lefoglaltnál, ugyanazon a napon, extra költség nélkül, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. Emellett az Economy Flex jegy hozzáférést biztosít a Skypriority szolgáltatásokhoz a gyors és kényelmes reptéri élményért.

Legyél az első hozzászóló "Budapest–Párizs: már négy járat az Air France menetrendjében" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*