Budapesti siker: komoly elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak

A Forbes Travel Guide nyilvánosságra hozta az idei minősítések eredményét. Ebben pedig a Kempinski Hotel Corvinus Budapest – mintegy 800 szigorú és objektív szempont szerint végzett teszt alapján –, a remek “négycsillagos” besorolást kapta meg.

A Forbes Travel Guide 1958-ban hozta létre a rangos “ötcsillagos minősítési rendszert”, amely keretében teljeskörűen értékel neves szállodákat, éttermeket és spákat. A Forbes Travel Guide szakértői csapata mintegy 800 szigorú és objektív szempont szerint, anonim módon teszteli a helyeket, 44 ország 162 helyszínén. A Forbes Travel Guide a legrangosabb minősítési rendszer a világ luxus turizmusában.

“Kétségkívül nagyon nagy megtiszteltetés számunkra ez, különösen idén, amikor a hotel 25. születésnapját is ünnepeljük. Megnyitásunk óta az a küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű és személyre szóló szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Egy ilyen minősítés – amely szigorú kritériumainak egyáltalán nem könnyű megfelelni -, rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hiszen nem csak megerősít minket céljaink helyes meghatározásában, de irányt is mutat, hogy miben és hogyan lehetünk még jobbak.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a díjról.

A 2017-ben fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Kempinski Hotel Corvinus, Budapest 349 szobát és lakosztályt, valamint szolgáltatások széles körét kínálja. Nemrégiben felújított földszintjén hozták létre az új éttermi koncepciót (Gastronomic Quarter Downtown Budapest), melynek része a Nobu, az ÉS Bisztró, az ÉS Deli, a The Living Room és a Blue Fox The Bar. A szálloda egyik kedvelt szolgáltatása a Kempinski The Spa, melynek kezelései az európai évszakok váltakozásán alapulnak. A földszinti galéria tárlatain kortárs magyar művészek mutatkoznak be.

“Örömmel ismerjük el a 2017. évi értékelésben jól teljesítő szállodák eredményeit. Ezek a különlegesen magas színvonalú hotelek, éttermek és spák rendkívüli minőséget képviselnek a turisztikai szolgáltatások terén.” – mondta Gerard J. Inzerillo, a Forbes Travel Guide CEO-ja. Hozzátette: “Miközben az online térben bizonytalanság és zűrzavar uralkodik, a Forbes Travel Guide a legmegbízhatóbb információforrás azon vendégek számára, akik megfontolt döntéseket szeretnének hozni.”

Legyél az első hozzászóló "Budapesti siker: komoly elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*