A Continental még teljesebbé teszi az autózás élményét

A Continental Hungária Kft. március 5-én tartott sajtótájékoztatóján Musztrai Ferenc marketingvezető elmondta, hogy 145 éve folyamatosan innovatív technológiákat vezet be az anyacég, ennek köszönheti az erősödő piaci pozícióját.

Musztrai Ferenc, a Continental Hungária Kft. marketingvezetője

A német technológiai vállalat elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért a Continental egy új szolgáltatási csomag, a ContiSafe3 bevezetéséhez kooperációra lépett a mintegy 10 millió ügyféllel rendelkező Uniqa Csoport tagjával, az Uniqa Biztosító Zrt.-vel.

A ContiSafe3 magában foglalja a defektgaranciát, a baleset-biztosítást és az assistance-szolgáltatást – tudtuk meg az Uniqa részéről Polányi Zoltántól.

A mindennapi közlekedésben időről-időre adódhatnak kellemetlen, megjósolhatatlan szituációk. Ezek közé tartozik egy defekt, egy váratlan meghibásodás, vagy vészhelyzet. Ezekben az esetekben az egyetlen közös, hogy a járműtulajdonosok minél gyorsabban és egyszerűbben szeretnék megoldani a problémát. A Continental Hungaria Kft. éppen ezért 2018. március 19-től elérhetővé teszi a „3x-os biztonság 1 áráért” szlogennel ellátott, ContiSafe3 szolgáltatási csomagját.

A 2 évre szóló szolgáltatási csomag mindössze 2990 forintért vásárolható meg személyesen vagy online.

A ContiSafe3 szolgáltatási csomag három elemből áll. A defektgaranciával a sérült abroncs javítása ill. cseréje oldható meg, a Europ Assistance-nak köszönhetően pedig egész Európára kiterjedő autómentési szolgáltatások vehetők igénybe. Ez utóbbi jelentősége abban rejlik, hogy a magas színvonalú, professzionális szolgáltatói háttérnek köszönhetően, a defektet elszenvedő autóvezetőnek lényegesen kevesebb időt kell az út szélén töltenie balesetveszélyben. A harmadik elem, a balesetbiztosítás keretében pedig az autó minden utasának költségei megtéríthetők egy esetleges baleset esetén.

ContiSafe3 szolgáltatási csomag igénybevételének feltételei a járműtulajdonosoknak:

  1. vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), Continental csoporthoz tartozó gumiabroncsot online, vagy személyesen
  2. az abroncsokat valamely szerződött partnernél kell felszereltetni.

A szolgáltatási csomag megvásárlásával, a regisztrációtól számított 2 éven át az utazás biztonsággal teljes élményét nyújtja az autósoknak. Az érdeklődök számára több információ a contisafe3.hu weboldalon érhető el.

Bezzeri Zsolt, az ORFK közlekedésrendészetétől megrendítő adatokat ismertetett a sajtónak:

  • másfél percenként egy személysérülés történik az Unióban
  • 15 percenként hal meg valaki a közúti közlekedési balesetben az Unióban
  • 150-200 ezer ittas vezető ül a volán mögé.

A Vision Zero koncepció előírja, hogy 2020-ra 370 emberre kell csökkenteni a halálos áldozatok számát az Unióban, további csökkentést igényel az emberi figyelmetlenség okozta balesetek száma, és oda kell figyelni a sebesség betartására, a biztonsági öv bekapcsolására és az alkohol mellőzésére.

 

 

 

Legyél az első hozzászóló "A Continental még teljesebbé teszi az autózás élményét" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*