Vízi dzsungellel támad az MSC Seaview

MSC Cruises júniusban vízre szálló hajója, a Seaview 323 méter hosszú, 154.000 tonnás hajó lesz, mely 5.179 utas befogadását teszi majd lehetővé 2.067 kabinban; Fotó: MSC Seaview; ©MSCCruises

Nomen est omen – tartja a mondás, és ennek megfelelően, az egyetlen globális szereplőnek számító európai központú óceánjárós hajóstársaság, MSC Cruises júniusban vízre szálló hajója, a Seaview minden szempontból tökéletes kilátást biztost a tengerre.

Az Olaszországban alapított, genfi központú társaság életében új hajóosztályt teremtő MSC Seaside most vízre kerülő testvérhajóján a hatalmas ablakok és a panorámalift mellett, a nyitott terek – közte a hajót körbeölelő sétány – egytől, egyig a tengeri utazás élményének tökéletes tálalását kínálják az utasoknak. Emellett persze az éttermek, bárok és boltok is azt az érzést erősítik, hogy egy kellemes kisváros sétálóutcáján vagyunk, ahonnan kiugorhatunk a tengerpartra.

Az újdonságok közé tartozik a hajó legfelső szintjén található panoráma medence, a vízbe nyúló napozóágyakkal vagy a Seaside-nál két emelettel nagyobb, négyemeletes, üveg falú átrium, ahonnan szintén lélegzetelállító kilátás nyílik a végtelen óceánra.

És miközben lelkünk mellett, testünk is jó kezekben lehet a tengeri nyaralás alatt: a konditerem és a wellness részleg is többféle szolgáltatással kényeztetni a vendégeket, akik a gyerekmedencénél, a pálmafák fölött futó kötélhíd alatt, akár egy visszafogottabb dzsungel hangulatát is átélhetik.

A Seaview legfőbb eleme azonban természetesen a szórakoztatás. A világszínvonalú Broadway stílusú show műsorokat is műsorán tartó high-tech színház mellett van itt többek között 4D mozi és a felnőtteknek kaszinó is. Egykori, neves baseball játékosoktól elsajátíthatjuk a tipikus amerikai sport mesterfogásait, vagy egyszerűen csak bowlingozhatunk a családdal. A legkisebbeket persze emellett is számtalan program várja, a korosztályuknak megfelelő gyerekklubban, a Mini és Junior Clubnak otthont adó DoremiLand-ban.

Emellett az egész család örömét szolgálja a hajó legnagyobb attrakciója az óceánok történetében egyedülálló, méltán multi-storyként jellemzett, interaktív elemekkel is kibővített aquapark, ahol hét különböző, az óceán fölé is benyúló csúszda garantálja a hajó nevében ígért tökéletes tengeri kilátást és a feledhetetlen élményeket.

A 72 méter magas, 323 méter hosszú, 41 méter széles, 154.000 tonnás luxus óceánjárón 2067 kabint alakítottak ki, ami összesen 5.179 utas befogadására alkalmas. A kabinok között találhatunk egy- és kétszemélyeseket is, de családként vagy csoportként akár tíz fős tengeri szobákat is lefoglalhatunk.

A kabinok több mint fele erkéllyel is rendelkezik, ahonnan a gyönyörű kilátás a nap minden szakában biztosított.

A Seaview a tervek szerint a mediterrán térségben, Olaszország és Spanyolország történelemben gazdag városait érintve hajózik, majd Dél-Amerika felé veszi az irányt, ahol Brazília magával ragadó világát is megismerhetik az utazók.

Aki addig is szeretne megismerkedni a hajóval, itt megteheti. Figyelem! Az ámulat garantált!

 

Legyél az első hozzászóló "Vízi dzsungellel támad az MSC Seaview" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*