Corinthia Hotel Budapest Grand Budapest Hotel módra

Világsztárokkal forgatta Wes Anderson legújabb játékfilmjét, mely egy képzeletbeli közép-európai szálloda életéről és különleges világáról szól a két háború közötti időszakban. A hotel egyben Budapest nevét is viseli, mely jó alkalom arra, hogy a külföldiek körében az érdeklődés középpontjába kerüljön a magyar főváros. A Corinthia Hotel Budapest – amely számos hasonlóságot mutat az elképzelt szállodával, a magyar filmpremier kapcsán filmes témájú ajánlatokkal jelentkezik. Mindez a 2014. március 18-i díszbemutatón hangzott el.

A Coritnhia hároméjszakás csomagot kínál, melynek célja, hogy bemutassa a vendégeknek, hogyan működik ma egy ilyen nagy szálloda és melyek a hasonlóságok a filmbeli építménnyel. Az ajánlat része a film megtekintése a Cinema City Aréna VIP termében, valamint egy gyalogos városnéző túra, amely Budapest népszerű filmforgatási helyszíneit mutatja be.

A csomag tartalmaz egy szállodában tartandó speciális vezetést is, mely egyben a magyar filmgyártás gyökereivel is foglalkozik. Egykoron ugyanis a hotel bálterme adott otthont a Lumiére-fivérek alkotta mozgóképszínház premierjének, a múlt században pedig Royal Apollo, majd később Vörös Csillag moziként működött.

Legyél az első hozzászóló "Corinthia Hotel Budapest Grand Budapest Hotel módra" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*