Dubaj megérkezett hozzánk

 

Budapesti irodát nyitott a Dubaji Turisztikai Hivatal.

Megnyitotta budapesti irodáját a Dubaji Turisztikai Hivatal hivatalosan. Mindez azt mutatja, hogy az emirátus – amely 2020-ra évi 20 millió nemzetközi látogató érkezését tervezi –, komoly potenciált lát Magyarországban.

A gálavacsorával egybekötött megnyitón, a Gerbeaud-ban, a a DTCM (Department for Tourism & Commerce Marketing) stratégiai partnerségeiért felelős menedzsere, Dana Kamber kifejtette “Magyarország az egyik kulcsfontosságú forráspiac Dubaj számára, és a Dubaji Turisztikai Hivatal, illetve partnereinek célja, hogy tájékoztassa a magyar turistákat a rendkívüli változatosságról, amivel az emirátus várja őket. Emellett az új iroda a DTCM helyi partnereit Budapesten is támogatni tudja. A direktjáratok száma nő, és 2014 óta már vízum sem kell Dubajba.” – mondta Dana Kamber.

“Most eljött a pillanat, hogy megmutassuk, Dubai nem csak a luxust képviselő párok és családok számára elérhető, de a középosztályba tartozó családok, fiatal párok és idősebbek is megtalálják a nekik megfelelő ajánlatokat a városban. Így a különböző piaci szegmensek is átélhetik az egyedi dubaji élményt.” – mondta Issam Kazim, a Dubaji Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója.

A jelenleg is üzemelő direktjáratok Dubaj és Budapest között viszonylag rövid, hat órás repülési idővel közlekednek, vagyis az emirátust népszerű és kényelmes úti céllá teszik egy rövid hétvégre vagy egy hosszabb vakációra is.

Tavaly a város több mint 26.000 magyar turistát fogadott. Idén Dubajban több új turistalátványosság is nyílt, beleértve a témaparkokat (IMG Worlds of Adventure és Dubai Parks & Resorts) és az új Dubaji Operát.

Legyél az első hozzászóló "Dubaj megérkezett hozzánk" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*