Egy tinédzser kapucnija miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania a Thomson Airways-nek

 A páros állítólag a gyermek kapucniján veszett össze, mely olyan perpatvarba torkollott, hogy még a stewardessek sem tudták megfékezni őket, ezért a gép kapitánya úgy döntött, hogy a biztonság érdekében megszakítja a repülést és leszáll Portugáliában.

A történet azonban itt még nem ért véget, leszállás után, a teljes 5 tagú családot elvitte a rendőrség kihallgatásra, majd elengedték őket.

 A mostohaapának végül további 1,500 fontot ( több mint fél millió forintot) kellett kifizetnie az újabb jegyekért, de már a tinédzser nélkül, őt ugyanis a reptéren hagyták.

A gyermek egy napot volt egyedül, mire a külügyminisztérium beavatkozott és elvitte a brit konzulátusra, ahol további két napot töltött el. Ezután sikerült elintézni, hogy a fiú hazarepüljön édesanyjához (200 fontért – kb. 70,000 Ft) , aki megdöbbenve fogadta, hogy gyermekét egyedülhagyták a reptéren.

A fiú mostohaapja (aki egyébként az édesanya exférje), elmondta a Kanári-szigetekről, hogy sajnálja a dolgot, hiba volt ilyen semmiségen így összeveszni és természetesen megérti, az eseményeket amik történtek.

Az eset eredményeként a teljes családot kitiltották a Thomson Airways retúrjáratáról, ugyanis a “kis” incidens 35,000 fontjába, vagyis közel 13 millió fortinjába került a társaságnak, akiknek még a másik 200 utastól is bocsánatot kellett kérniük, a késedelmekért, és az egy órás kényszerpihenőért Portóban.

forrás: The Sun

Legyél az első hozzászóló "Egy tinédzser kapucnija miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania a Thomson Airways-nek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*