Egyiptom, a romantika földje

Egyiptom mindenekelőtt az ókori csodái, a történelmi építészeti remekei vagy épp búvárparadicsomai miatt vált világhíressé. De miért ne lehetne összekötni mindezt és Egyiptom iránti rajongásunkat életünk legnagyobb eseményével, az esküvővel? Egyiptom ikonikus tájai, épületei, természeti csodái kiváló háttérként szolgálhatnak a romantikus esemény idején. Képzeljük csak el, milyen lélegzetelállító háttér lehet az esküvői képekhez Gizánál a Szfinx és a piramisok látványa! Vagy épp a szakkarai lépcsős piramis! De ideális helyszín lehet akár a nyüzsgő Kairó is a Nílussal, vagy annak valamelyik egzotikus kis szigete.

Lehet-e mesésebb háttere a romantikus esküvőnek, mint a történelmi Luxor, ahol megannyi ókori épület, például a Karnak templom vagy a Memnón-kolosszusok látványa szolgál álomszerű díszletként.

Az esküvő után mesés nílusi hajóúttal tehetjük még emlékezetesebbé ezeket a megismételhetetlen napokat: meg-megállva a part menti történelmi városokban, Kom Ombóban, Edfunál, akár egészen Asszuánig utazhatunk – miközben az éjszakai égbolt alatt együtt számolhatjuk a csillagokat a Níluson úszó hajó fedélzetéről. Egyiptom a párunkkal az igazi!

Csodáljuk meg a sivatagot egy kalandos dzsipkiránduláson vagy teveháton, aztán csobbanjunk a Vörös-tenger hullámaiba! A mesés Vörös-tenger bármelyik városa kiváló helyszíne egy Egyiptomban szervezett esküvőnek. Ha különleges élményt keres a kalandos kedvű menyasszony és vőlegény, akkor akár víz alatti vagy búváresküvőt is választhatnak. Egyiptomban ez sem lehetetlen! Ez az esküvő ráadásul teljesen hivatalos, megfelel a magyar jogszabályoknak, és még búvárnak sem kell lenni ahhoz, hogy megrendezhessük.

Vár ránk a mesés Egyiptom, induljunk!

 

 

Legyél az első hozzászóló "Egyiptom, a romantika földje" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*