Együtt nyit a Prestige Hotel Budapest és a Costes

A gyönyörű Hild József által tervezett, Vigyázó Ferenc utcai épület műemléki homlokzata a felújítás során visszakapja eredeti szépségét. Sőt az épület belső szerkezete is megmarad, ezáltal a 85 szobás szálloda minden szobájához kijárat tartozik majd a belső körfolyosóra, a hat emelet magas átriumra.

A Prestige-ben a design és a kompromisszummentes minőségi kivitelezés volt az építészeti tervezés alapvetése. Vörös Virág, Sáfrány Csilla és Bagyinszkiné Kiss Tünde belsőépítészek a vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik mind a szobák, mind a közös terek kialakításában, berendezésében.

IPE Cavalli bútorok, Swarovski kristálycsillárok, Villeroy & Boch szaniterek, kézzel festett angliai selyemtapéta, SICIS bronz szemcsékkel végighintett padlóburkolat, prémium minőségű Harlequin Leonida Velvet textilek uralják a teret és kényeztetik a szemet.

A Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a nemrég a világ huszonötödik legjobb éttermének választott, Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira séf együttműködéséből Magyarországon elsőként Michelin-csillagot fialó Costes lesz. Az étterem a csillag megőrzésének érdekében még egy ideig tovább működik majd a Ráday utcai eredeti helyszínén is, de a szállodában nyíló Costes Downtown étterem lesz a márka új zászlóshajója. A konyha kiválóságáról továbbra is a portugál sztárséf gondoskodik majd, mindkét étteremben. Az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően, kicsit lazább, barátságos légkört teremtve, harmonikus és letisztult terekben képzelik el a vendéglátást. A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll majd az utcáról betérő látogatók előtt is. A mára már szűkössé vált Ráday utcai éttermi tér helyett, itt már csaknem kétszer annyi vendéget tudnak majd leültetni, valamint látványkonyha és séf asztal is várja majd a gasztronómia szerelmeseit.

Legyél az első hozzászóló "Együtt nyit a Prestige Hotel Budapest és a Costes" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*