Prestige Michelin eséllyel

Kifinomultan fényűző belső átrium, egyedi kialakítású luxus szobák, a Michelin csillagot megcélzó étterem: ezt kínálja Budapest belvárosának legújabb szállodája a Vigyázó Ferenc utcai, négycsillagos Prestige Hotel Budapest. Amely már a nyitás óta kiemelkedő foglaltsággal üzemel és amellyel kapcsolatban Mazen Al Ramahi, a szálloda tulajdonosa azt is megjegyezte: a nyári szezon is rendkívül magas, 76 százalékos átlagkihasználtságot ígér.A klasszicizmus egyik legnagyobb mestere, Hild József, által tervezett épület elegáns műemléki homlokzata mögött már a XXI. századi hangulat várja az érkezőket. Az egykorvolt lakóházból kialakított épület udvarából mára, a lépcsőházat átalakítva levegős belső átriumot alakítottak ki, amelynek üvegteteje még a szomorúbb napokon is kellemes hangulatot teremt a hallban. Ahol a dizájn csúcskategóriáját jelentő IPE Cavalli bútorok mellett a hatalmas, Swarovski köves csillár garantálja a luxus életérzést. A belsőépítészek a vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik mind a szobák, mind a közös terek kialakításában, berendezésében.

Az épület egyediségét kihasználva a 85 szoba alapterülete és így kialakítása sem egyforma, ám éppen ez adja azt a vonzerőt, amiért a sztenderdizált luxusszállodák világából elvágyódók körében a Prestige igazán keresett. Ehhez jönnek még az IPE Cavalli bútorok, a hatalmas ágy, a sok-sok kispárnával, a Swarovski kristálycsillárok, a Villeroy & Boch szaniterek, a kézzel festett angliai selyemtapéta, SICIS bronz szemcsékkel végighintett padlóburkolat, a prémium minőségű Harlequin Leonida Velvet textilek, amelyek egytől egyik a kényeztetés magasiskoláját ígérik a szemnek és a testnek. Az épület tervezőjéről, Hild Józsefről elnevezett 40 fős konferenciaterem különlegessége az Angliában készült, kézzel festett egyedi arany tapéta, valamint a gyönyörű kristálycsillár és fali lámpák.

Az egyedi kényeztetés a gasztronómia területén is érződik, hiszen a reggeliről és a ház gasztronómiai kínálatáról nem más, mint Magyarország első Michelin csillagos éttermének a Costesnek ikertestvére a Costes Downtown csapata gondoskodik. Amely az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően, kicsit lazább, barátságos légkört teremtve, harmonikus és letisztult terekben valósítja meg a vendéglátást. A Michelin esélyes Costes Downtown, a szállodai vendégek teljes körű étkeztetése mellett természetesen nyitva áll az utcáról betérő látogatók előtt is.

Az azonos tulajdonosi körhöz tartozó Continental Hotel Budapest és a Prestige Hotel Budapest közötti szoros együttműködés leglátványosabb eredménye, hogy közös Sales és Marketing részleggel működik a két szálloda. Géher Zoltán General Manager, Jakab Gábor Director of Sales, Ország András MICE Sales Manager, Ódor Tünde Leisure Sales Manager, Németh Róbert Corporate Sales Manager, Mikó Balázs Reservation & Revenue Manager és Varga Kitti Marketing Manager ugyanúgy részt vettek az új szálloda piacra vezetésében, mint ahogy ezután is támogatni fogják a Prestige Hotel Budapest működését. 

Legyél az első hozzászóló "Prestige Michelin eséllyel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*