Elragadó élmények a mesebeli Tisza-tónál

A Tisza-tó egyik legszebb félszigetén fekvő által üzemeltetett, közvetlen a tó partján épült Service4You Hotel Management Company Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ kiváló megközelítéssel rendelkezik, hiszen Tiszafüred egy több megye határán fekvő közlekedési csomópont Észak-Alföldön.

_DSC3196

A szállodához tartozó parkban gépkocsi parkoló, a tó partján csónakkikötő, valamint napozó- és horgászstégek állnak a vendégek rendelkezésére kikapcsolódásuk során. A Spa részben található belső és kültéri medencék, szaunák, gőzfürdő, jacuzzi és fitnesz-terem egyedülálló relaxációs élményt nyújt vendégeinek, hiszen a csend és a természet közeli környezet, a nyugalom harmóniája és az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.

_DSC3485

A 150 férőhelyet biztosító Platán Étterem nemzetközi és regionális konyhával, Tokaj környéki borokkal, ízletes pálinkákkal és hangulatos tóparti, 100 fős terasszal várja vendégeit, ahol a vacsorája közben megcsodálhatja a kivételesen gyönyörű tiszai naplementét.

_DSC3600
A Tisza Balneum Hotel minden nap azon dolgozik, hogy a rendezvények résztvevőitől kezdve, a fiatal párokon át egészen a nagycsaládosokig mindenki jól érezze magát a mesebeli Tisza-tó partján és igazi, élményekben gazdag napokat tölthessenek ebben a különleges vízi világban.

Az innováció is fontos szerepet tölt be a szálloda életében. A legutóbbi fejlesztés olyan elemeket tartalmazott, mint a család- és bababarát szolgáltatások fejlesztése, a MóKaland játszóház kialakítása a szállodán belül, valamint az étterem és szobák gyerekbaráttá tétele.

_DSC3689

A Service4You által menedzselt szállodákhoz méltó módon, a négycsillagos szálloda ideális helyszínt és pontos szervezést biztosít minden esetben a különféle rendezvények számára, legyen szó konferenciáról, kiállításról, kisebb szakmai workshopról, esküvőről vagy éppen családi ünnepségről.normal_MBHM_cmyk

 

Részletek és további információk: www.balneum.hu

 

balneum_logo_A3

Tisza Balneum Thermal Hotel
Konferencia és Wellness Központ
H-5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.
Tel.: +36 59 886 200 | Fax: +36 59 886 205
www.balneum.hu • info@balneum.hu

 

Legyél az első hozzászóló "Elragadó élmények a mesebeli Tisza-tónál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*