Eplény Bike Fest májusban

Magyarország egyetlen felvonóval rendelkező bicikliparadicsoma ezúttal négy kerékpáros versenynek, valamint számtalan kiegészítő szórakoztató- és gyermekprogramnak ad otthont egy időben.

– Fontosnak tartottuk, hogy olyan kipróbált és sikeres rendezvényeket fogjunk össze, amelyek már korábban bizonyítottak, így a bringások biztosak lehetnek abban, hogy a mostani hétvége minden részlete az ő szórakozásukat és kényelmüket szolgálja majd. Emellett idén komoly célkitűzésünk, hogy megmozgassuk, és a szabadba csábítsuk a családok nem versenyző tagjait is. Örömmel láttuk, hogy tavaly a különböző gyermek kerékpáros programok nagy népszerűségnek örvendtek, ezért is mertünk most májusra egy még színesebb palettával készülni – magyarázza Simon Gábor, a fesztivál egyik szervezője.

A szombati napot a Nyugat MTB Maraton sorozat első futama nyitja majd, mely három távon nyújt kihívást a hegyikerékpár sport kedvelőinek. A fiatalabb korosztály ez idő alatt a Bringaréna területén kialakított gyerekpályán mérheti össze tudását. Akik az idővel nemcsak a távolsággal szeretnek versenyezni, azoknak a BikeSafe BRM túrát ajánlják a szervezők, ahol a bakonyi települések szebbnél szebb helyeire kalandozhatnak el az érdeklődők.
Vasárnap már az élsporté és a szórakozásé lesz a főszerep. A Bikemag Eplény Kupa olimpiai crossverseny az igazi kemény futamok kedvelőit szólítja rajthoz. A verseny ideje: 2014. május 31-e és június 1-je.

Bővebben: www.eplenybikefest.com

Legyél az első hozzászóló "Eplény Bike Fest májusban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*