Esőerdő Dubaiban – amivel nem rendelkezik, azt megteremti magának

Dubaiban semmi sem lehetetlen. Építettek mert bevásárlóközpontba sípályát (Dubai Mall), mesterséges szigeteket (Palm Jumeirah, Palm Deira és a Világ-szigetek), és itt található a világ legnagyobb épülete is (Burj Khalifa). Most pedig készülőben van egy hotel saját esőerdővel. Dubaiban csak a képzelet szab határt?!

2018-ban nyitja meg kapuit a Rosemont Hotel and Residences a vendégek számára. Az épület első öt szintje, a “pódium” szórakozási lehetőségek helyszíne, ahol az éjszakai szórakozóhelyen át, a bowling pályán keresztül, ejtőernyő szimulátort, játszóteret a legkisebbeknek, mozit, éttermeket és spat is megtalálhatnak. Az öt szint tetején található az esőerdő, amely 7000 négyzetméter területű, majd innen indulnak a 47 szintes tornyok. Az egyikben 450 szoba, még a másikban 280 lakosztály kapott helyett – wellness központtal és egy teljesen átlátszó medencével, amiben lubickolva a csillagok között érezhetik magukat. Az 5-csillagos szálloda a Hilton Curio márkája alatt fog működni. A beruházás 500 millió dollárba került.

Az esőerdőt patakok, vízesések, egy mesterséges homok nélküli medence és esőerdő kávézó teszi még vonzóbbá, ahol a gyerekekről sem felejtkeznek meg.

In a worlds first an upcoming luxury hotel in Dubai will have its own indoor rain-forest

pool2

“Égi medence” a csillagok között

XVM16086706-6608-11e6-9d62-cf20b2ecd565

Legyél az első hozzászóló "Esőerdő Dubaiban – amivel nem rendelkezik, azt megteremti magának" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*