Forradalmi újdonság: 3D az óceánon

 A luxushajókat, így az Allure of the Seas-t azért tervezik hatalmas méretűre, hogy a szolgáltatások minősége és az utasok szórakoztatása kiváló lehessen az úszó városban állítja Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója.

Ebből lehet bátran arra következtetni, főleg a rutinos cruise ship járóknak, hogy minden bizonnyal jóval érdekesebb újdonságokat is tartogat a tarsolyában a kecses óriás, mintsem puszta méretét. Ilyen például a 3D-s mozik világa, mely egy grandiózus üzleti együttműködés eredményeképpen, magasabb szintre emeli a szórakoztatás színvonalát a luxushajókon. A Royal Caribbean és a Dream Works Animantion lehetővé tette, hogy olyan kedvencek, mint Shrek, a Madagaszkár pingvinjei, Kung-fu Panda, állandó vendégek legyenek a család és gyermek központú hajókon.

A mozivásznon és az animátorok személyében megelevenedett mese-figurák felpezsdítik a hajó életét, szórakoztatják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Az egész napos programok között szerepelnek színházi előadások az 1400 fős Amber színházteremben és 3D-s mozi-vetítések is, de a különleges térhatás akár a szabad ég alatt is élvezhető az Ocean Aria című előadásban a hajó farán lévő vízi színházban az Aqua Theater-ben. Emellett megújult egész napos aerobic, fittness és wellness programokban az animátorok elevenítik meg a képernyőkről már jól ismert sztárokat.

Az esti órákban szintén a hajó Amber színháztermében látható a Broadwayen is folyamatosan játszott Chicago musical, de a jégtánc kedvelőinek is akad program bőven, a jégszínházban ugyanis a Dream Works mesefigurái mutatják be eddig titkolt új előadásukat. Aki a vizuális élményeknél jobban szereti a hasát, sétáljon el az Oasis of the Seas-ról már ismert Broadwalk-ra, ahol helyet kapott egy igazi hagyományos hot-dog ház a Broadwalk Dog House és a Rita Kantinjára keresztelt étterem is, melyekben számtalan finomságából lehet válogatni. Nem véletlen, hogy a válság ellenére, az óceánjárós utakra, hazánkban is töretlenül növekszik a kereslet.  

Az újdonságok hada mellett a már megszokott szörfmedence rengeteg jacuzzi, golf, tenisz és kosárlabda várja a hét-kilenc napos karib-tengeri utazásra vágyókat. Jegyeket, megfizethető áron, akár már 2012 elejére is foglalhatunk, de ha korábban szeretnék élvezni az úszó csodán a karibi napfényt, akkor ugyan drágábban, – 698 euróért -, de már 2010 december 1-én is útnak indulhatunk.

Néhány technikai adat:
első út: 2010. december Port Everglades, Fort Lauderdale, Fl. USA
név: Allure of the Seas
maximális utaszám: 5400
személyzet száma: 2160
hossz: 360 méter
szélesség: 62 méter
magasság: 16 fedélzet
súly: 229 ezer tonna

 

Legyél az első hozzászóló "Forradalmi újdonság: 3D az óceánon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*