Óceánjárózz olcsóbban!

Ki ne vágyna egy kellemes hajóútra a nagy tengereken. Azt már sokan tudják, hogy az óceánjárós utak tényleg imponáló ár-érték arányt képviselnek, de az árengedmény mindig édes gyümölcs. Mikor emelik az árakat a hajótársaságok? És mikor lehet igen kedvezményesen részt venni egy hajóúton? Nézzük, milyen trendek jellemzik az óceánjárók, cruiserek világát!

best-time-to-book-moorea-770

Amikor egy tervezett hajóúthoz során nem sikerül az összes jegyet értékesíteni, a legtöbb hajótársaság kedvezményes áron hirdeti meg a kabinokat, ahelyett, hogy üres helyekkel kelne útra. Igaz, egy last minute kedvezményhez nagyon élelmesnek és gyorsnak kell lenni, mert rajtunk kívül is sokan vágynak erre.

Sokan azt sem tudják, hogy sok pénzt spórolhatnak, ha már jó előre, de az akciós időszakokat bevárva, foglalják le utazásukat. Ezekre ősszel – a jövő évi jegyek – és tavasszal, a nyári jegyek kapcsán kerül sor.

how-to-choose-the-best-cruisetips-for-booking-a-cruise_1-441380

Azzal is spórolhatunk, ha a helyek kapcsán bátrak és rugalmasak vagyunk. Vagyis bevállaljuk azt, hogy egy árkategóriában úgy veszünk olcsó jegyet, hogy lehet, a legelőnytelenebb szobában kell végigutaznunk egy komplett hetet. De az is lehet, hogy marad még az adott szegmens legjobb kabinjaiból és akkor bizony a „filléres” jegyünkkel is császárnak érezhetjük magunkat.

d.e.

 

Legyél az első hozzászóló "Óceánjárózz olcsóbban!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*