Elérhető luxus mindenkinek

 Ebbe az izgalmas közegbe, a luxus óceánjárók világába kalauzolja olvasóit Az Utazó Könyvtár legújabb kiadványa a Luxus az Óceánon című könyv, amely nem a leggazdagabbak kiváltságairól szól, hanem, egy olyan, egyre népszerűbb és mind többek által elérhető utazási formáról, amit nem elsősorban az ára, hanem a minősége miatt tarthatunk luxusnak. Méghozzá sokak által megfizethető luxusnak.

Amikor egy több emeletes, úszó wellness szállodával és egyben szórakoztatóközponttal, vagyis egy óceánjáróval – cruise shippel -, útnak indulunk, ma már messze többet kapunk annál, minthogy A pontról B – vagyis inkább B,C,D,E,F,G,H – pontra eljutunk. Hiszen hol van már az az idő, amikor az emberek azért szálltak hajóra, hogy az, a kor lehetőségeihez mérten a lehető leggyorsabban elvigye őket a célállomásra.

Akik ma mondjuk az angliai Southamptonban izgatottan hajóra szállnak, egy hét múlva, boldogságtól sugárzó arccal érkeznek meg – ugyanoda. Mert a hajó több izgalmas várost érintve, ötcsillagos, mozgó szállodaként viszi utasait egy pihentető, ugyanakkor felfedező körutazásra. Mert a ma embere, aki a földön és a levegőben szupergyors járműveken halad, nem a sebességre vágyik az óceánon. Hanem a nagy kékség végtelen látványához kötődő megnyugvásra , a család minden tagja számára érdekes, helyben élvezhető szórakoztatásra és a profi kényeztetésre, a nap minden szakában.

A luxus felszereltségű óriás hajókon mindez egy helyen adott. A óceánjárók egyre növekvő népszerűségének titka ugyanis az, hogy a nagy vizeken nem a megérkezés, hanem az utazás élménye a lényeg. Nem véletlen, hogy az amerikai turisták jó része – különösen az idősebb korosztály tagjai a közeli, karibi szigetvilágban – akár több hétre is úgy indul útnak, hogy le sem száll a vízen úszó luxusszállodáról. Igaz a szokások változnak: az óceánjárók célközönsége ma már inkább az aktív fiatalabb korosztály. Különösképpen a családok, akik mindent fel akarnak fedezni. De a biztosra törekvő hajótársaságoknál így is minden generáció számára testreszabott programok sora biztosított a fedélzeten.

Nézzen bele könyvünkbe, az alábbi képekre kattintva, és ha elnyerte tetszését, rendelje meg tőlünk most, kedvezményes áron!

Kattintson a képekre a nagyobb méretért:

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

A könyvet megtalálhatja minden nagyobb könyváruházban, azonban ha tőlünk megrendeli, akkor a teljes ár (6800 Ft) helyett, 5000 Ft-ért átveheti.

Rendelését Budapesten ingyen házhozszállítjuk, de igény esetén szerkesztőségünkben is átveheti!

Megrendelését az alábbi honlapunkon adhatja le:

http://www.azutazokonyvtar.com

Elérhetőségeink:
e-mail: vplusz@mail.datanet.hu
tel.:     +361-210-1737

          

Legyél az első hozzászóló "Elérhető luxus mindenkinek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*