Francia elegancia a washingtoni reptéren

Az Air France sorra  tágas és stílusos lounge-okat hoz létre világszerte. A légitársaság a legutóbb Washingtonban avatott fel egy olyan pihenőt, ami az eddig megszokott stílusjegyek és szolgáltatások mellett újdonságokat is tartogat az utasoknak.

2019. július 18-tól egy teljesen felújított, tágas és elegáns lounge-ban várja La Première és Business ügyfeleit, valamint a Flying Blue Elite Plus tagokat az Air France a Washington-Dulles reptéren. A közvetlenül a beszállókapuk közelében kialakított helyiség egyszerre ötvözi a kényelmet és a stílust.

“Az éjszakai ellátás – vacsora a lounge-ban, pihentető alvás a felhők fölött” – írja a légitársaság

A lounge szívében egy étkező kínálja szolgáltatásait a 21:10-es Washington-Párizs (AF027) járat utasainak, akik itt a gépekről már ismerős francia gourmet fogásokat élvezhetik. Az előételből, főételből, sajtokból és desszertből álló összeállításokhoz természetesen a bor- és pezsgőlapról is választhatnak az utasok. Az utazást a békés alvást biztosító Business kabinokban, az ággyá alakítható ülésükben élvezhetik az ügyfelek, landolás előtt pedig reggelivel ébreszti őket a személyzet.