A Maldív-szigetekre indít járatot az Air France

A nászutasok első számú úti céljára, a Maldív-szigetekre indít járatot a francia légitársaság. A szigetcsoport fővárosába, Maléba heti két járattal repülhetnek majd a kikapcsolódásra vágyó utasok.

November elejétől jövő április végéig repíti majd az utasokat a világ legszebb strandjaira az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. A járatokat Máléra a légitársaság 312 üléses, Boeing 777-200-as típusú repülőgéppel üzemelteti majd.

A legújabb Best kabinokkal felszerelt repülő szerdán és szombaton repül majd a napimádók és búvárok paradicsomába, majd csütörtökönként és szombatonként indul vissza a Párizsba.

„Az Air France érkezése Maléba tovább erősíti a vállalat jelenlétét a legjobb szabadidős célállomásokon. Ebben a piaci szegmensben kivételesen fontos a termékek és szolgáltatások minősége, amelyben a légitársaság vezető szerepet tölt be.” –nyilatkozta Franck Terner, az Air France vezérigazgatója.

 Az AF222-es járat 20:50-kor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és helyi idő szerint 10:20-kor érkezik meg Maléba a következő napon. Visszafelé az AF223-as járat 13:05-kor indul Maléból, és 19:35-kor érkezik vissza Párizsba.

A Boeing 777-es fedélzetén az új kabinok funkciói teszik az utazást felejthetetlen élménnyé. Az utasok a Business osztály üléseiben úgy érezhetik, mintha egy buborékban foglalnának helyet. A Business kabinban az utazók maguk alakíthatják területüket. Az intuitív ülések egy elektronikus rendszer segítségével néhány gombnyomással a kívánt pozícióba állíthatóak, emellett minden egyes utasnak saját 41 cm átmérőjű, magas felbontású érintőképernyő áll rendelkezésére.

A Premium Economy és az Economy osztályokon is új, kényelmesebb ülések várják az utasokat, amelyek nagyobb lábtérrel, és puhább fejpárnákkal teszik pihentetővé az utazást. A fedélzeti szórakoztatást is fejlesztette a légitársaság: a legújabb generációs nagyobb képernyő repülés közben is kiváló böngészési lehetőséget nyújt minden osztályon, emellett a több mint 1000 órányi programmal egy szempillantásnak tűnnek a felhők felett töltött órák.

 

Legyél az első hozzászóló "A Maldív-szigetekre indít járatot az Air France" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*