Ingyen foglalhatják át jegyeiket az Air France-KLM utasai

A koronavírus okozta helyzet miatt díjmentesen megváltoztathatják repülőútjuk időpontját az Air France és KLM utasai, de akár voucher is kérhető a jegyek árának értékében. A légitársaságok weboldalán részletes információ olvasható a lehetőségekkel kapcsolatban.

A koronavírus okozta kellemetlen és kiszámíthatatlan utazási viszonyok miatt az Air France és a KLM ingyenes lehetőséget kínál utasainak a megvásárolt repülőjegyek időpontjának megváltoztatására. A társaságok önként vállalták, hogy a március 31-ig kiállított, március 3. és május 31. közt esedékes menetjegyek időpontját igény esetén díjmentesen megváltoztatják.

Az Air France és KLM által indított járatok esetében az újrafoglalás mellett voucher is kérhető. Amennyiben az új út magasabb osztályra szól, mint az eredeti, a különbözetet meg kell térítenie az utasnak. Az újrafoglalásra és a jegyek kiállítására május 31-ig van lehetőségük az utasoknak. A mostani újrafoglalási lehetőségek nem írják felül a Kínára, Koreára, Szingapúrra és Olaszországra érvényes különleges foglalási szabályzatokat.