Ingyenes tanácsadás bringásoknak az Intersportnál

A világ első számú sportkereskedőjének számító Intersportnál, Magyarországon is a „Kerékpározás éve“ a 2017-es esztendő. Az áruházlánc csatlakozott a BikeSafe programhoz, és ingyenes tanácsadással is segíti a kerékpárosok tavaszi felkészülését.                  

– A „Kerékpározás évének“ különlegessége, hogy a hagyományos kerékpárral közlekedők mellett már Magyarországon is egyre nagyobb számban vannak, akik az elektromos kerékpárt, az E-Bike-ot választják, ami a kevésbé sportos bringázók számára is biztosítja a mozgás és a nagyobb távolságok megtételének örömét – fejti ki Horváth Csobán, a magyarországi áruházlánc ügyvezetője.

Mivel a kerékpározás biztonsága mellett az értékmegőrzés is kulcskérdés, az idei szezontól az Intersport áruházakban is lehetőség nyílik a megvásárolt kerékpárok regisztrálására a BikeSafe programba. A regisztrált bringák bekerülnek a rendőrség országos hálózatába, és így a lopás vagy akár használt bringa vásárlása esetén azonnal ellenőrizhető a kerékpár „tisztasága“.

Az Intersport a nemzetközi pozitív példák meghonosítását is célul tűzve, a hazai kerékpáros kultúra továbbfejlesztése mellett is elkötelezte magát. Áruházaiban ezért hasznos információs anyagokkal idén is megjelenik a Magyar Kerékpárosklub. Az Intersport áruházaiban szerviz szolgáltatást is biztosítanak, ugyanakkor újdonságként bringás szakembereik, ingyenes tanácsadással is segítik az ott vásárló, vagy hozzájuk betérő vásárlókat.

Facbook_HU_08Mar_1200x120012

Legyél az első hozzászóló "Ingyenes tanácsadás bringásoknak az Intersportnál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*