Intelligens gyermekágy, ami utánozza az autó ringását

Ford intelligens gyermekágyaA Ford intelligens gyermekágya külalakra is rendkívül trendi

Sok szülő számára egyetlen biztos megoldás létezik arra, hogy a nap végén elaltassák babájukat: az éjszakai autózás, ami lecsillapítja, megnyugtatja és elálmosítja a kicsiket. Persze ez még mindig nem jelent zavartalan éjszakát a kismamák és papák számára, akik egy felmérés szerint alig több mint ötórányi alvásra számíthatnak, vagyis a gyermeknevelés első évében 44 napi alvástól esnek el.* Ám szerencsére úgy tűnik, közel a segítség.

A Ford intelligens gyermekágya okostelefonnal működik

A gyermekágy funkciói okostelefonos alkalmazással kelnek életre

A Ford által kifejlesztett intelligens gyermekágy a családi otthon falai közt is képes szimulálni az éjszakai autózással járó mozgásokat, a motor zúgását, sőt még az utcai lámpák fényét is. Az egyébként minden más tekintetben teljesen normális gyermekágy, a Max Motor Dreams egy okostelefonos alkalmazással kelthető életre.

“Éveken át beszélgettünk mamákkal és papákkal, így jól tudjuk, hogy a kisgyermekes szülők gyakran kétségbeesetten vágynak egy nyugodtan átaludt éjszakára. És bár egy gyors kör a családi autóval csodákra képes – hiszen a baba tényleg elalszik –, addig szegény szülők kénytelenek ébren ülni a volán mögött,” mondta el a díjnyertes Max Motor Dreams tervezője, Alejandro López Bravo, a spanyol Espada y Santa Cruz kreatív stúdió munkatársa. “A Max Motor Dreams segít abban, hogy egy csomó ember élete kicsit kellemesebbé válhasson.”

Ford intelligens kiságya

A Ford intelligens gyermekágya a családi otthon falai közt is képes szimulálni az éjszakai autózással járó mozgásokat, a motor zúgását, sőt még az utcai lámpák fényét is

A Max Motor Dreams jelenleg még egyedi darab, ám már annyian érdeklődtek utána, hogy a vállalat azt fontolhatja, megkezdi a különleges kiságy sorozatgyártását.


A Max Motor Dreams gyermekágy a Ford of Spain kampányához készült, amit a GTB ügynökség bonyolított le az Ogilvy and Mather ügynökséggel közösen. 

* Az adatok származása 

Legyél az első hozzászóló "Intelligens gyermekágy, ami utánozza az autó ringását" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*