Izgalmas golfpályák Nevadában

Bali Hai Golf Club

A Walters Golf klub legjobbjaként számon tartott Bali Hai Golf Club egy gyönyörű trópusi oázis a Las Vegas-i sugárúton. Mint egy csendes-óceáni kis akvárium, lenyűgöző kilátás nyílik a klubház bármely szögletéből, a különleges hangulatot színes balinéz dekoráció és a klubhoz tartozó Cili Restaurant & Bar kék lagúnára nyíló kilátása teszi még egyedibbé az ország száz legjobb golfklubjának egyikét. A fehér homokkal és vulkanikus kőzetekkel telített golfszigetet több mint hét hektáros víz veszi körül, két és fél ezer toronymagas pálmafával és hangulatos trópusi növényzettel, mediterrán golfélmény a sportrajongóknak. Aktuális programok és kurzusok a http://www.balihaigolfclub.com oldalon találhatók.

Royal Links Golf Club

A Royal Links Golf Clubban a sportélmény mellé megannyi szórakozási lehetőség is párosul, a bennfentesek szerint ez Las Vegas legszórakoztatóbb golfpályája. Kastély stílusú óriási pályaegyüttes „British Open” hangulatot idézve – ez a golfőrültek egyik legkedveltebb helyszíne. Első osztályú golfjáték és szórakozási lehetőségekről további információk találhatók: http://www.royallinksgolfclub.com.

Desert Pines Golf Club

A Desert Pines Golf Club a legelérhetőbb bárki számára mindközül: a legolcsóbb és legrövidebb pálya a Walters Golf Clubban. A több mint 6200 méteren húzódó pályát víz és fenyők sokasága határolja, mely az amerikai Karolina-szigetekre emlékeztet. Felejthetetlen élmény elérhető áron. Pályafoglalási és csomagakció információk bővebben: http://www.desertpinesgolfclub.com.

Derecskey Veronika

Legyél az első hozzászóló "Izgalmas golfpályák Nevadában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*