Jet Airways-Air Berlin törzsutas egyezség

Az India elsőszámú nemzetközi légitársaságának számító Jet Airways díjnyertes törzsutasprogramja – a JetrPrivilege – és az Air Berlin – Topbonus – programja között kölcsönös megállapodás született 2015. június 1-től. A JetPrivilege tagjai élvezhetik a még több csatlakozás előnyeit, és gyűjthetik, illetve felhasználhatják mérföldjeiket / Jpmiles/ az Air Berlin útvonalhálózatán belül. Ugyanez vonatkozik az Air Berlin törzsutasaira , a Topbonus program keretein belül gyűjthetnek és felhasználhatnak mérföldeket a Jet Airways kiterjedt útvonalai között Indiában és világszerte. Az Air Berlin a Jet Airways 24-ik törzsutas partnere.

A Jet Airways (9W) májusban indította napi közvetlen járatát Párizs – Mumbai között. Az Air France-szal közös üzemeltetésben ez kiegészült egy második járattal ezen az útvonalon.
Budapestről kiváló átszállással juthatnak el az utasok Párizson keresztül Mumbaiba, ahonnan további 51 indiai város közül választhatnak célállomást. Ázsiában számos egyéb, népszerű
desztináció is megtalálható a légitársaság kínálatában : pl. Colombo, Katmandu, Hongkong, Bangkok, Ho Si Minh vagy Szingapúr.

Így a légitársaság naponta 7 járatot kínál Európa és India között a reggeli vagy akár az esti órákban (2 Párizson, 2 Brüsszelen, 3 Londonon keresztül ).

A Jet Airways – India első számú nemzetközi légitársasága- és az Etihad Airways már felvázolta a terveket, miként szeretnék megerősíteni hosszú távon az indiai gazdaság és a légiközlekedés növekedését.

A két légitársaság már 2008 óta code-share partner, és kapcsolatuk 2013-ban tovább erősödött, miután az Etihad Airways megkapta a jóváhagyást az indiai légitársaság részvényeinek 24 százalékos megvásárlására, mint első külföldi légitársasági beruházó az indiai légiközlekedési iparágban.

A széleskörű partnerségnek számos előnye van az utasok számára, pl. kibővült csatlakozási lehetőségek az egész világon, számos, új code-share lehetőséggel, a JetPrivilege és Etihad Guest törzsutas programok összehangolása, így a törzsutasok mindkét légitársaságon gyűjthetik és felhasználhatják mérföldjeiket.

A Jet Airways teljeskörű szolgáltatást nyújtó, a világ egyik legfiatalabb flottájával rendelkező légitársaság, 74 célállomást tartalmazó útvonalhálózattal , keresztbe-kasul Indiában, illetve további célpontokkal Európában, Észak-Amerikában, Közel-Keleten és Ázsiában. A JetKonnect kifejezetten a kispénztárcájú rétegre specializálódott. A vegyes Boeing és ATR típusokból álló flottájával, kedvező menetrendjével, megbízható szolgáltatásával és alacsony áraival kiváló értéket képvisel és zökkenőmentes repülést nyújt utasai számára. A Jet Airways és JetKonnect összesen több, mint napi 575 járatot üzemeltet.

A Jet Airways magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.
 

Legyél az első hozzászóló "Jet Airways-Air Berlin törzsutas egyezség" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*