Kanadai jéghotel, melegséget árasztó színekkel

Bár jégből és hóból épített szobákban aludni talán nem a legvonzóbb az utazók számára, ám a jégszálloda olyan különleges szolgáltatásokat kínál, hogy mégis ez az egyik leglátogatottabb szálláshely egész Kanadában.

A Hôtel de Glace 2014. január 3-án nyitotta meg kapuit, és egészen március 31-ig halmozza el vendégeit különféle ajánlatokkal. Nemcsak túrázók és örök izgalmakat kereső felfedezők kedvencévé, de akár egy romantikus hétvége vagy egy tökéletes esküvő helyszínévé is válhat, a meghitt pillanatokat, melegséget árasztó színekben pompázó falak, világítások és hangulatos kandalló teszi még emlékezetesebbé.

A lefoglalt szobák mellé természetesen extra szolgáltatások járnak, legyen az egy forró leves, délutáni tea vagy szezonális programok, melyekben idén is bővelkedik Kanada francia területe.Idegenvezetők segítségével még a környező falvak felfedezésére is nyílik lehetőség, a hosszú túra fáradalmait pedig a szállodához tartozó wellness központban pihenhetik ki a vendégek.

Különböző személyre szabott csomagok vehetők igénybe március végéig: egy romantikus hétvége a szállodában 499,5 dollárért foglalható egy főre, mely az alapszolgáltatásokon felül tartalmaz egy finom, négyfogásos ebédet és reggelit a Le Dijon étteremben, valamint jégpohárban felszolgált koktélokat is.

Egy felfedező utazás a havas tájakon személyenként 449,5 dollárba kerül a kutyaszán kipróbálásának lehetőségével, félpanziós ellátással. Családok akár egy éjszaka erejéig is próbát tehetnek a fagyos pillanatok élményének átélésére 475 dollárért (maximum két felnőtt és három 12 év alatti gyermek esetében, welcome drinkkel az érkezés napján és másnap reggelivel, az egész család számára.

Szobák és programok előfoglalása a szálloda hivatalos honlapján lehetséges (http://www.hoteldeglace-canada.com), ahol a webshopban különböző ajándéktárgyak is vásárolhatóak, hogy a vendég ne csak felejthetetlen élménnyel, de a különleges utazásra emlékeztető szuvenírrel térhessenek haza.

(Fotók: http://secondglobe.com/item/hotel-de-glace-quebec-canada/)

Legyél az első hozzászóló "Kanadai jéghotel, melegséget árasztó színekkel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*