Kedden kezdődik az idei SZIN

A rendezvényre több tucatnyi együttest és lemezlovast hívtak meg a fesztivál szervezői. A programok a 0. napon, kedden fellépő ausztrál-angol Pendulum Dj Set & Verse műsorával indulnak. Aznap hallható még mások mellett a 30Y, a Honeybeast, az Ocho Macho és a Bohemian Betyars előadása is.

A fesztivál Nagyszínpadának főszereplői között lesz napjaink zenei világának sztárja, a brit slágergyáros Example, továbbá a hazai fesztiválzenekarok közül a Punnany Massif, a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, a Magna Cum Laude, a Brains, az Anima Sound System, a Csík Zenekar, a Zoral, vagy a Republic is.

Az ÁRKÁD Party Aréna hazai és külföldi sztár dj-k és elektronikus zenei produkciók kiemelt helyszíne lesz a SZIN-en. Ide érkezik Franciaország legjobb dj-je, Quentin Mosimann is. Ezen a színpadon lép fel a New Level Empire és számos hazai dj, köztük Andro, Metzker Viktória, Newik, Edo Denova, Dj Lennard, Dj Kincses vagy Dave Martin is.

A tavalyi közönségszavazáson élen végző Russkaja is Szegedre érkezik, a retro zene kedvelői pedig a Boney M egykori énekesnőjétől Sheyla Bonnicktól az együttes legnagyobb slágereit hallhatják.

Idén is lesz “silent disco”. A Medence Színpadon többféle stílusú zene közül választva fejhallgatóval bulizhat a közönség.A SZIN-en zöld programok, civil falu, extrémsport park, és strandparti is fogadja a közönséget. A vállalkozó kedvűek hőlégballonnal emelkedhetnek a magasba. Több magyarországi rekordkísérletre is sor kerül: ezek között megpróbálják beállítani az egylábas előre szaltó csúcsát. Vidámpark és számos más szórakozási lehetőség várja még a fesztiválozókat egészen vasárnap hajnalig.

A Szegedi Ifjúsági Napok története 1967-ig nyúlik vissza, és néhány év szünet után 2003-ban indult újra. Az elmúlt években a Cure, Kelis, a Kosheen, Diana King, az Apollo 440, az Alphaville és a Tarantinos is megfordult a fesztiválon.

forrás: MTI 

Legyél az első hozzászóló "Kedden kezdődik az idei SZIN" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*