Kempinski 120. – Így ünnepel egy luxushotel!

Kempinski 120.

A Kempinski hotelek világszerte ‘Ignite the Night’ rendezvényekkel ünneplik a szállodacsoport megalapításának 120. évfordulóját. Kempinski 120. – így ünnepel egy luxushotel!

Idén áprilisban ünnepli a Kempinski Hotels, hogy 120 éve fogadja már vendégeit. Az évfordulóról az Európa legrégebbi luxus szállodacsoportjához méltó eleganciával emlékeznek meg: a világ összes Kempinski szállodájában “Ignite the Night” néven szerveztek ünnepi rendezvényeket. A Kempinski Hotel Corvinus Budapestben is a napokban tartották meg az ünnepséget, amely egyúttal alkalmat adott arra is, hogy bemutassák a szálloda nemrégiben elkészült új konferenciaszintjét. A Kempinski 120. évfordulója alkalmából tartott budapesti rendezvényen egyébként kettős jubileumot ünnepeltek, hiszen a magyar főváros szívében 1992-ben, azaz épp negyed százada nyílt meg a Kempinski Hotel Corvinus.

Kempinski 120.: különleges évforduló, különleges ünnep

Budapesten épp negyed százada nyílt meg a Kempinski Hotel Corvinus

Markus Semer, az igazgatótanács elnöke és a Kempinki Hotels vezérigazgatója az évforduló kapcsán kiemelte: “120. évfordulónkon örömmel emlékezünk meg rendkívüli múltunkról és készülünk egy izgalmas jövőre. Alapítónk, Berthold Kempinski, időtlen európai elegancián és kifogástalan kiszolgáláson alapuló új sztenderdeket honosított meg a vendéglátásban. Olyan éttermeket és szállodákat nyitott, ahol a vendégek egyedi és eredeti környezetben addig nem tapasztalt élményekben részesültek. Az ő innovatív és vállalkozói szemléletű hozzáállása az évek során rengeteg inspirációt adott fejlődésünkhöz.”

A Kempinski 120. évfordulóján tér vissza Amerikába

Fontos megemlíteni, hogy 2017 nem csak a Kempinski 120. évfordulója miatt fontos a szállodacsoport számára: ebben az évben ugyanis a Kempinski visszatér Amerikába. A Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana júliusban nyílik meg Kubában, első ötcsillagos luxushotelként. Az Óváros egyik gyönyörű történelmi épületében található szálloda a Kempinski univerzum legújabb csillaga.

Kempinski 120.: különleges évforduló, különleges ünnep

Nemrégiben készült el a hotel új konferenciaszintje

“120 éve a világ számos pontján folyamatosan kerestük azokat a desztinációkat, ahol olyan szállodákat nyithatunk, amelyekben vendégeink emlékezetes időt tölthetnek, s közben sosem vesztettük el a felfedezés örömét.” – foglalta össze a Kempinski 120. évfordulóján Markus Semer. “Miközben nagyra értékeljük és őrizzük történelmi örökségünket, továbbra is az új és innovatív szemléletet képviseljük a vendéglátásban. Bár idén előtérbe kerül a múltunk, derűsen tekintünk előre a jövőbe.”

Legyél az első hozzászóló "Kempinski 120. – Így ünnepel egy luxushotel!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*