Késik a Titanic II.

Mégpedig a jelenlegi állás szerint egészen 2018-ig. Az ausztrál milliárdos, Clive Palmer pontosan a legendás hajó elsüllyedésének 100 éves évfordulóján jelentette be legújabb befektetésének ötletét.

A Titanic II. az elképzelések szerint 840 kabinnal rendelkezik majd, 2435 vendég befogadására lesz alkalmas, róluk pedig majd egy 900 fős személyzet fog gondoskodni.

Az igen gazdag üzletember leszerződött a kínai kormány tulajdonában lévő CSC Jinling társasággal, akik csupán néhány apró módosítást hajtanak majd végre az eredeti verzióhoz képest: a Titanic II valamivel hosszabb, és 4,2 méterrel szélesebb lesz a stabilitás növelése végett.

Technikai és biztonsági szempontból természetesen a legújabb trendet követi majd a tengerjáró. Elődjéhez hasonlóan itt is 3 különböző osztályra foglalhatóak majd jegyek. Az eddigi visszajelzések alapján eddig a harmadosztály tűnik a legnépszerűbbnek. Több, mint valószínű, hogy ehhez James Cameron világhírű filmjének is köze van, illetve a beígért itteni ír hangulat is igen csábító lehet. 

Legyél az első hozzászóló "Késik a Titanic II." című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*