Kezdődik a Szlovák hét a Gerbeaud Bistro és Sörházban

Miroslav Dobrota, a Park Snow síközpont marketing ; Fotó: Bódi ÁgnesMiroslav Dobrota, a Park Snow síközpont marketing ; Fotó: Bódi Ágnes

A tavalyi szünet után immáron kilencedik alkalommal látta vendégül az utazási irodák és a sajtó képviselőit Sona Jelinkova – Szlovák Turisztikai Képviselet vezetője – a szlovákiai téli turisztikai szezonnyitójára. Egyben elkezdődött a szlovák konyhát bemutató hét.

Donovalyból a Koliba Goral étterem főszakácsa és két segítője főzi ezen a héten az ételeket, amit bárki megkóstolhat Gerbeaud Bistro és Sörházban.

Szlovákia közelsége egyre több magyar turistát vonz, így érthető, hogy ebben az évben már 11%-kal nőtt a magyar turisták száma.

Miroslav Dobrota, a Park Snow síközpont marketing vezetője ismertette a lehetőségeket. Felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják a számításukat a síközpontban. Donovaly nemcsak az alpesi sízők, hanem a sífutók paradicsoma is. A kezelt sífutópályák hossza több mint 30 kilométer. A világ számos országából érkeznek látogatók a minden évben itt megrendezett szánhúzóversenyre. Síkölcsönzés és síoktatás több helyszínen is van. Esténként pedig egy reflektorokkal megvilágított pálya is működik 21 óráig.

Az eseményen megjelent és köszöntötte a résztvevőket Érsek Árpád, Szlovákia közlekedésügyi minisztere is.

Az eseményen megjelent és köszöntötte a résztvevőket Érsek Árpád, Szlovákia közlekedésügyi minisztere is.

 

Legyél az első hozzászóló "Kezdődik a Szlovák hét a Gerbeaud Bistro és Sörházban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*