Kína szerint: a KLM a legjobb európai légitársaság

A KLM Holland Királyi Légitársaság szerezte meg a legjobb európai légitársaságnak járó díjat a nyolcadik alkalommal megrendezett sanghaji TTG China Travel Awards díjátadón. Ez a díj elismeri a szolgáltatási szinteket, a rengeteg járatot Kína és Európa között, a professzionális kereskedelmi és marketing csapatot, valamint a szoros együttműködést az utazási irodákkal. A TTG China Travel Awards az egyik legrangosabb utazási elismerés Kína turizmus iparágában. A győztest utazási ügynökök, túravezetők és a TTG olvasóinak szavazatai alapján választották.

„Kína rendkívül fontos piac a KLM számára. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a legjobb európai légitársaságként tartanak minket számon. A KLM tovább folytatja az új termékek és szolgáltatások bevezetését a kínai utasok számára, többek között a World Business Class osztály felszerelését az ággyá alakítható ülésekkel” – nyilatkozta Bas Gerressen, az Air France–KLM nagy kínai vezérigazgatója.

Az Air France és a KLM idén nyáron heti 88 járatot üzemeltet a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőtereken keresztül kilenc nagy kínai célállomásra: Peking, Sanghaj, Kanton, Csengtu, Hangcsou, Xiamen, Vuhan, Hongkong és Tajpej.

(A fotón a díjjal Diederik Scheepestra, Az Air France–KLM Sanghaj és Kelet-Kína regionális menedzsere)

Legyél az első hozzászóló "Kína szerint: a KLM a legjobb európai légitársaság" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*