KLM: Indul a negyedik amszterdami járat!

„A magyar piac igényeit figyelembe véve nyári menetrendünk egy újabb járattal egészül ki, mellyel immáron napi 4 alkalommal biztosítunk közvetlen kapcsolatot a holland fővárosba. Ezzel a lépéssel újabb ajtókat nyitunk utasainknak számos különleges célállomásra a világ minden táján, így kapcsolva össze Magyarországot a világgal. Az új járatkínálattal egyrészt még kedvezőbb menetrendet biztosítunk teljes utas közönségünk számára, másrészt rövidebb csatlakozási lehetőségeket garantálunk a Schiphol repülőtérről induló hosszú távú járatokhoz.”- nyilatkozta Dror Harel, a KLM magyarországi igazgatója.

“A Budapest Airport nevében nagy örömmel üdvözöljük a napi negyedik KLM-járat elindítását Amszterdam és Budapest között. Mindez jelentős mértékben növeli az átszállási lehetőségeket az utazók számára a schipholi repülőtéren keresztül.” jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: “A KLM egész világra kiterjedő útvonalhálózata számos kiváló desztinációt kínál mind az üzletembereknek, mind a turistáknak, már csak ezért is biztos vagyok abban, hogy az új járat rövid időn belül beváltja a hozzáfűzött reményeket és komoly sikert arat a piacon.”

Az új menetrendnek köszönhetően olyan népszerű célállomásokra válik rövidebbé az átszállás, mint Bangkok vagy Havanna, valamint az utasok immáron több járatkombinációból is válogathatnak olyan közkedvelt desztinációkra is, mint Peking, New York, San Francisco vagy Shanghai.

Az új járatra már 32.900 Ft-tól lehet jegyet foglalni a www.klm.hu oldalon.

2016. március 27-től Budapestről a díjnyertes amszterdami Schiphol repülőtérre a járatok 6:10; 11:20; 13:55 és 17.05 órakor indulnak. Amszterdamból Budapestre pedig 08:40 ; 11:15, 14:20 és 20:55-órakor.

A negyedik amszterdami járat bevezetése kivételes jelentőséggel bír, hiszen így az Air France-KLM légitársaság egyedülálló módon immár napi nyolc járattal van jelen a hazai piacon, így a világ számos pontjára eljuthat a csoporttal a magyar közönség a nap bármely időszakában. 

Legyél az első hozzászóló "KLM: Indul a negyedik amszterdami járat!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*