Különleges évfordulós ajánlattal ünnepli három évtizedes fennállását a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Az idei év jelentős mérföldkő a Kempinski Hotels történetében: a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő cég Budapesti tagszállodája, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest pedig szeptemberben emlékezik meg arról, hogy 30 éve nyitotta meg kapuit.

1992. szeptember 11-én, nem sokkal a rendszerváltás után nyílt meg a főváros első joint-venture ötcsillagos szállodája. Úttörő szelleme és az európai életérzést közvetítő szolgáltatásai, ajánlatai a budapesti Kempinskit azonnal a város vezető szállodái közé pozicionálták.

A hotel egyik különlegessége a szakszerűen gondozott Corvinus Műgyűjtemény, amely bemutatásra kerül a közelmúltban megjelent „Mesélő lakosztályok” c. kiadványban is. A szálloda öt neves magyar írót hívott meg, hogy töltsenek el egy-egy éjszakát a Corvinus Art Collection lakosztályok egyikében, és azok hangulata illetve az azokat díszítő műalkotások által inspirálva írjanak egy-egy rövid novellát. Az elkészült írásokat összegyűjtő kiadvány nemcsak a szálloda folyamatos aktív elkötelezettségét bizonyítja a helyi művészeti szcéna iránt, hanem a novellákat olvasva a vendégeknek lehetőséget nyújt egy virtuális utazásra, amely során „bepillanthatnak Budapest lelkébe”.

A szálloda a világ minden tájáról várja az utazókat, hogy csatlakozzanak az ünnepléshez a „30 éves Kempinski Budapest jubileumi csomag” lefoglalásával. A kedvezményes ajánlat  bőséges, svédasztalos reggelit tartalmaz az ÉS Bisztróban, egy külön erre az alkalomra kreált jubileumi koktélt és desszertet a The Living Roomban, parkolási lehetőséget a mélygarázsban, a Kempinski The Spa használatát és 25%-os kedvezményt a napi rugalmas árakból minimum három- vagy több éjszakás tartózkodás esetén. A jubileumi csomag 2022. december 29-ig érvényes.

A Kempinski Corvinus Budapest csapata a szálloda évfordulójának tényleges dátumát szeptember 11-én egy pezsgős villásreggelivel ünnepelte meg Etyeken. A luxushotel vezetősége büszke arra, hogy tíz alkalmazottja dolgozik a szállodában a nyitás óta. Szeptember 29-én ünnepi ebéddel köszönte meg a szálloda vezetősége és a Zrt. igazgatósága ezen munkatársak elhivatottságát. Hűségüket bármelyik európai Kempinski szállodában beváltható ajándékutalvánnyal jutalmazták, amely tartalmazza az utazási költségeket is.

A szálloda törzsvendégeinek és üzleti partnereinek 2022. szeptember 29-én este jubileumi partit adott, megköszönve eddigi támogatásukat.  Az eseményen a résztvevők ízelítőt kaphattak a 30 éves hotel kulturális és gasztronómiai kínálatából. A vendégek búcsúajándékként magukkal vihették a „Mesélő lakosztályok” kiadványt is.

“Működésének 30 évéből 15 évig én vezettem ezt a csodálatos szállodát Budapesten, amely mára a második otthonommá vált, s a szemem előtt fejlődött igazi világvárossá. 1997-ben, amikor először megérkeztem, a város nagyon más arcát mutatta, ma Budapest már sok tekintetben több híres fővárost is felülmúl. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik elkísértek és támogattak minket az eddigi évek során: tulajdonosainknak, a Kempinski Hotels-nek, partnereinknek, vendégeinknek, kollégáinknak és barátainknak”, – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.