Luxushonlap a DERTOUR Hungáriától

A nagy múltú német utazásszervező, a DER Touristik Frankfurt GmbH & Co. KG magyarországi leányvállalata, a DERTOUR Hungária elindította a luxus utakkal foglalkozó weboldalát, a DERTOUR Luxuryt. A dertourluxury.hu különlegessége, hogy a szállodákat a magyar ismertető mellett nagyfelbontású exkluzív fotóval mutatja be, ezen kívül pedig számos régióból saját fényképes beszámolóval is segítik az utazni vágyókat.

„A DERTOUR Hungária számára mindig is a legelső szempont volt a minőségi utaztatás. Ezt eddig leginkább a szállodakínálata reprezentálta, azonban úgy gondoltuk, hogy utasaink számára a tervezés fázisában is minőségi szolgáltatást szeretnénk biztosítani. Célunk, hogy már akkor értéket adjunk, mikor még el sem kötelezték magukat. Így született meg a magyar nyelvű honlap ötlete, mellyel ugyanakkor utasaink és partnerirodáink régi elvárásának is eleget teszünk” – fogalmazott Wilberding Katalin, a DERTOUR Hungária ügyvezető igazgatója.

A dertourluxury.hu weboldalra látogató érdeklődőt, egy felhasználóbarát oldal várja, ahol megpróbálnak minden információt és segítséget megadni ahhoz, hogy az utazó könnyedén dönthessen, és számára már csak az utazás és pihenés öröme maradjon.

Ezért olyan extratartalmak kerültek az oldalra, mint a térképes megjelenítés, a nagy felbontású képek a szállodákról, saját készítésű beszámolók a térségekről, értékelések, képek, videók, valamint tippek és trükkök, amelyekkel az indulás előtti és közbeni teendők között segítenek eligazodni.
A jövőben olyan saját közösségi profil beépítésén dolgoznak, ahol az ügyfelek megoszthatják egymással élményeiket – akár anonim módon is –, útjaiktól függően teljesítményjelvényeket kaphatnak, illetve egy „utazó” karaktert is építhetnek. Mindezt természetesen további kedvezményekért cserébe, így játékos módon, saját utazásaikkal is további kedvezményekhez juttatják magukat a következő nyaralásukra vagy telelésükre.

Legyél az első hozzászóló "Luxushonlap a DERTOUR Hungáriától" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*