Magyar elismerés a turizmus Oscarján

2013. augusztus 31-én a törökországi Antalyában tartotta európai díjátadó gálaünnepségét a turizmus Oscarjának is nevezett World Travel Awards. A húszéves díj történetében először tüntettek ki magyar apartman szállodát:
a hazai jelöltek közül elsőként a Fraser Residence Budapest nyerte el a nemzetközi elismerést, mint Magyarország vezető apartman szállodája (Hungary’s Leading Serviced Apartments). A rangos címmel a Fraser Residence Budapest szolgáltatásainak kiváló minőségét ismerték el.

A World Travel Awards az idegenforgalom legnagyobb és legrangosabb nemzetközi díja, melyet a szakma dolgozóinak szavazatai alapján ítélnek oda minden évben. Ezért is nevezik a turizmus Oscarjának. A díj a magas szakmai színvonalat, a Fraser Residence Budapest kiválóság iránti elkötelezettségét és folyamatos fejlesztési törekvéseit fémjelzi.

„Nagyon büszkék vagyunk a World Travel Awards elismerésére. Minden tevékenységünk központjában a vendégek lehető legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása áll, mely a Fraser fő filozófiája is. Ennek a díjnak az elnyerése is bizonyítja, hogy munkánknak meg van az eredménye, és értékét tovább emeli, hogy a visszajelzés azoktól érkezett, akik minket legjobban ismernek” – fogalmazott Alain Goetschel, a Fraser Residence Budapest igazgatója.

A dinamikusan fejlődő Fraser szállodalánc egyetlen közép-kelet európai képviselője 2011-ben nyitott a Corvin sétány szomszédságában, 450 méterre a Corvin-negyed metróállomástól. A 4 csillagos superior színvonalú szolgáltatásokat nyújtó apartman szállodában ötven, minden igényt kielégítő modern, a normál szállodai szobáknál jóval tágasabb apartman várja a vendégeket.

Legyél az első hozzászóló "Magyar elismerés a turizmus Oscarján" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*