Magyar kiállítások és színdarab Bécsben

A 2014. március 24-i megnyitót követően május végéig az Augarteni Porcelánmúzeumban tekinthető meg a Herendi Porcelánmanufaktúra nagyszabású kiállítása. A két, porcelánkészítéssel foglalkozó patinás cég együttműködésének köszönhetően idén a bécsi közönség megismerkedhet a hungarikumnak számító Herendi műremekeivel, köztük az Ausztriában is nagy népszerűségnek örvendő Gödöllő-mintás kollekcióval. A kiállítás alatt a Magyar Turizmus Zrt. mindvégig turisztikai infopontot üzemeltet Augartenben. Március 25-én a bécsi Ringturm kiállítótermében nyílt a szintén május elejéig megtekinthető tárlat a magyar építészet történetéről és műemlékekről.

Az MT Zrt. kiadványai ott vannak a bécsi Theaterbrett esti előadásain is, ahol március 18-tól egy hónapon keresztül a fiatal a magyar szerző, Grecsó Krisztián Mellettem elférsz című darabját adják elő német nyelven. A magyar történelem elmúlt 50 évét családregényként bemutató színházi darabot most először láthatja a közönség. A Theaterbrettben színre vitt darab része az ausztriai magyar képviseletek (nagykövetség, Collegium Hungaricum, MT Zrt) ebben a félévben 46 programból(!) álló közös sorozatának, amelynek segítségével egységes és átfogó képet kaphatnak az osztrákok Magyarországról. A részletes programokat tartalmazó Ungarische Art című kiadvány programlistája letölthető az MT Zrt. osztrák külképviseletének honlapjáról: www.ungarn-tourismus.at.

A kapcsolatmarketing jegyében az MT Zrt. Ausztriában továbbra is igyekszik minden olyan eseményen aktivitásaival megjelenni, ahol Magyarországot pozitív kontextusban említik, s ahol lehetőség van potenciális turisták megszólítására, hazánkba csábítására.

Legyél az első hozzászóló "Magyar kiállítások és színdarab Bécsben" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*