Meghódította a marosvásárhelyi várat Nyíregyháza

Második alkalommal mutatta be a város turisztikai kínálatát a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. Marosvásárhelyen. Szikrázó napsütés és mérhetetlen szeretet fogadta Nyíregyházát a Vásárhelyi Forgatagon augusztus 25-e és 28-a között.

A Vásárhelyi Forgatagon impozáns környezetben, a vár falai között, igazi piknikhangulat fogadta a rendezvény látogatóit. A határon túli településen a Nyíregyházi Állatpark, valamint az Aquarius Élmény- és Parkfürdő különös vonzerővel bírt. „Nyíregyháza sátrát sokan családjukkal együtt keresték fel, ahol nagy népszerűségnek örvendett az újonnan bemutatott VR filmünk, a standon felállított LEGO játszósarok és izgalmas kvízjátékunk is.” – számolt be Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A kvízt kitöltők között nyíregyházi ajándéktárgyakat és állatparki belépőket sorsoltak, a fődíj pedig egy két főre szóló, 3 nap 2 éjszakás ellátás volt a Hotel Fürdőház*** jóvoltából. A nyár végi rendezvényen a hőség sem szegte senki kedvét, az érdeklődők több kiadványt átlapoztak, néhányan pedig a térség eredet védett pálinkáit is megkóstolták.