Megújul a Silver Resort Balatonfüreden

Balatonfüreden, a parti városrész központjának ékessége a Hotel Silver Resort****Superior wellness- és konferencia szálloda a Zákonyi Ferenc sétányon. A Tagore sétány és a hajókikötő közvetlen szomszédságában, a vízparton fekszik, ideális helyen mind az üdülésre vágyóknak, mind a vitorlázás barátainak. 56 kétágyas, pótágyazható erkélyes panorámás szobát kínálnak.

Közülük négy silver de lux, öt silver de lux superior lakosztály. Valamennyi szoba légkondicionált, hajszárítóval, vízforralóval, televízióval felszerelt.

A több helyiséges lakosztályok 65 négyzetméteresek, teraszosak, részben vagy teljesen a Balatonra néznek; a panoráma csodás a Tihanyi-félszigetre, a déli partra és a balatonfüredi hajókikötőre.

Nemrég nyílt meg a szálloda exkluzív kávézója, a Cafe Amaryllis a Zákonyi sétányon. Az épületen belül pedig számos felújítás zajlik. Parkettázták a Portunus éttermet, hamarosan következik a padlószőnyeg cseréje. Kicserélték a felvonót egy modernebb, gyorsabb, biztonsági rendszerrel ellátott berendezésre. Elkészült a Balaton partján az egyedülálló panoráma finn szauna. Télen elvégezték a wellness-részleg padlóburkolatának teljes cseréjét, valamint új bútorokkal – pihenő szigetekkel – bővítették kínálatukat a részlegen. Megtörtént harminc szoba, valamint a lakosztályok teljes tapétacseréje, a lakosztályok új bútorzatot is kaptak. 2015 februárjában és márciusában hétköznaponként a folyosók tapétázását végzik szakaszosan, szárnyanként. A közeljövő tervei között szerepel a faburkolat cseréje a szobai erkélyeken és az étterem teraszán.

A wellness & beauty részlegen meleg vizű beltéri medence, nyakzuhatag, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló várja a vendégeket. Tavasztól már nyílnak a kültéri medencék is, napozóterasszal. Úszás közben a balatoni vízpart tárul a fürdőzők elé.

A wellness-részlegben található közvetlen vízparti, panorámás finn szauna magas hőmérséklettel, alacsony alacsony páratartalommal, infra szauna, tepidarium 30-40 Celsius-fokos szobahőmérséklettel, caldarium, ahol 45 Celsius-fokos hőmérsékleten a gyógynövények gőze segíti a regenerációt, sókamra, frigidarium, a hidegfürdő, kneipp taposómedence, aromazuhany, mediterrán pihenő és fitnesz-terem.

A szálloda számos akcióval igyekszik Füredre vonzani a vendégeket a tavaszi hónapokban is. Ezek egyike a Silver Senior 55 év felettieknek. Az akcióban az idősebb korosztálynak igyekeznek kedvezni, akik 2015. április 30-ig hétköznapokon kedvezménnyel tölthetik el napjaikat a szállodában, és vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

Legyél az első hozzászóló "Megújul a Silver Resort Balatonfüreden" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*