Megvan a Holland America Cruise Line legújabb hajójának a neve

A Koningsdam testvérének neve a múltra büszkén tekint és a jövőbe mutat.

A társaság legújabb óceánjáróját Nieuw Statendam-nak keresztelik majd, és a tervek szerint 2018 őszén kezdi majd el szelni a habokat.

A Holland America Cruise Line történetében ez lesz a hatodik hajó, amely a Statendam nevet viseli majd. Az építését nyáron kezdik el az olasz Fincantieri’s Marghera hajógyárban.

Ahogy a Koningsdam, úgy a Nieuw Statendam is új színt hoz a társaság életébe. A 2650 vendéget rengeteg, már a testvérhajón is bemutatott innováció és természetesen újdonságok is várják majd.

”A Holland America Cruise Line új fejezetet nyit. A Nieuw Statendam nevű tengerjárónk is a vállalat múltját, jelenét és jövőjét hivatott tükrözni” – mondta Orlando Ashford, a társaság elnöke. „Az előző Statendam az utasok egyik kedvence volt, és már alig várjuk, hogy az új hajónk is azzá váljon.”

Ahogy az előző óceánjáró belsejét, úgy ennek az enteriőrjét is a magyar származású Adam D. Tihany dizájner álmodja majd meg, aki egyedi elképzeléseivel kivételes színt visz a fedélzetre. Több közös helyiség viseli majd Bjorn Storbraaten keze munkáját is, aki szintén többször dolgozott már együtt a Holland America Cruise Line-nal.

Legyél az első hozzászóló "Megvan a Holland America Cruise Line legújabb hajójának a neve" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*