Vista hajóosztállyal újít az MSC

Az MSC Cruises bejelentette első újgenerációs Vista hajóosztájó óceánjáróit, amelyek közül az első, az MSC Meraviglia 2017 májusában száll vízre. A megashipként jegyzett óriáshajó 4500 utas befogadására lesz alkalmas és annak ellenére, hogy csak két év múlva kezdi meg első útját, azok, akik nem szeretnének lemaradni a premierről, már lefoglalhatják a földközi-tengeri útra szóló a kabinjukat.

A hírt egy franciaországi ünnepségen jelentették be, ahol kezdetét vette az új hajó elkészítése, ezzel utat nyitva a hajótársaság milliárdos növekedésének. Az ünnepségen Pierfrancesco Vago elárulta, hogy a MSC Meraviglia márkanév hajói lesznek eddig az MSC Cruises leginnovatívabb hajói, a márka neve pedig arra a különlegességre és exkluzív érzésre utal, melyet majd az új hajók kínálnak az utasoknak. A 2 éven belül elkészülő hajót egy fiatal, újító cég építi majd, fedélzetén összesen 4500 utast szállásol el. Első útja a Földközi-tenger partjai – Genoa, Marseille és Barcelona- felé vezet majd.

A MSC Cruises vezérigazgatója, Gianni Onorato elmondta, hogy 2022-re hét új hajó építésével a kapacitás megduplázását tervezik.

Az új hajó érkezése után pár héttel már foglalhatóak lesznek a helyek az első útra, ahol a vendégek eddig nem tapasztalt, különleges szolgáltatásokban és rendkívüli kényelemben részesülhetnek majd. A Cruise Line Vista projekt szerint 2019-re további két hajó átadását, 2022-re pedig korszerűbb, környezetvédő hajók bevezetését is tervezik. 

Legyél az első hozzászóló "Vista hajóosztállyal újít az MSC" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*