A Mellow Mood Hotels tulajdonos-ügyvezetői kapták a Champion of Tourism díjat

Sameer Hamdan és Zuhair Awad vehette át a Best of Budapest & Hungary Award 25. évfordulója alkalmából alapított elismeréstSameer Hamdan és Zuhair Awad vehette át a Best of Budapest & Hungary Award 25. évfordulója alkalmából alapított elismerést

A 25. Best of Budapest & Hungary ünnepélyes gáláját április 14-én rendezték meg a Budapesti Kongresszusi Központban, melynek keretei közt a magyarországi vendéglátó, szálloda és egyéb szolgáltatói szféra legjobbjait díjazták. A hagyományos Best of Budapest & Hungary elismeréseken felül – melyekből a Mellow Mood nyolcat is elnyert –, az erre az alkalomra alapított Champion of Tourism díjjal is jutalmazták a hotellánc két tulajdonos-ügyvezetőjét.

A Budapest Week Publishing 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, kiket tartanak a hazai turizmus-vendéglátás legkiemelkedőbb szolgáltatóinak. A beérkezett szavazatok és szakmai zsűri döntése alapján hirdettek nyerteseket mintegy 40 különböző kategóriában. A mostani jubileumi esten 9 különleges díjat is átadtak olyan kitűnő szakemberek számára, akik a turisztikai szektor különféle szegmenseiben (hospitality, catering, transport) több évtizede kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A szállodai szektorból Sameer Hamdan és Zuhair Awad nyerte el a Best of Budapest & Hungary Champion of Tourism elismerést, melyet 2018-ban alapított Freed Péter, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer megalkotója.

A Mellow Mood Hotels dinamikusan fejlődő szállodavállalata több mint 20 éve van jelen a magyarországi piacon. Jelenleg 12 szálloda tartozik hotelláncukhoz, számos ingatlanfejlesztési projekt fűződik nevükhöz. Tevékenységükért mára már a szakma kiválóságaiként és a hazai turizmus legbefolyásosabb személyiségeiként tartják őket számon.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a kiadó és a szakmai zsűri nekünk ítélte ezt a díjat. Munkánk során mindig is arra törekedtünk, hogy a főváros szállodai kínálatába új színt vigyünk és a jövő kihívásait keressük. A most folyamatban lévő fejlesztésünk, a Párisi Udvar Hotel esetében is kiemelten figyelünk arra, hogy a Budapestre érkező turisták és a városlakók itt újszerű élményeket szerezzenek majd magas minőségű szolgáltatásaink által” – mondta a díj átvétele után Sameer Hamdan.

„A Mellow Mood Hotels olyan számunkra, mint egy nagy család, így ez az elismerés nem csak a mi, de munkatársaink sikere is. Több mint két évtizede üzemeltetünk szállodákat és úgy gondolom, csapatunk bármely világmárkánál megállná a helyét. Nagy öröm, hogy ilyen professzionális szakemberekkel dolgozhatunk, akik ismerik a nemzetközi trendeket és ezeket nagyon jól adaptálják a budapesti lehetőségekbe” – egészítette ki tulajdonostársát Zuhair Awad.

A Mellow Mood Hotelshez tartozó szállodák és éttermek idén az alábbi Best of Budapest díjakban részesültek:

„Amongst the best 4 star hotels” kategóriában oklevelet kapott a hotellánc minden négycsillagos tagja, így az Atrium Fashion Hotel, a Buda Castle Fashion Hotel, a La Prima Fashion Hotel Budapest, az Estilo Fashion Hotel és az Expo Congress Hotel is. A Buddha-Bar hotel az „Amongst the best 5 star hotels” kategóriában; a Buddha-Bar Budapest Restaurant az „Amongst the best Far Eastern Restaurants” kategóriában, a Baalbek libanoni étterem a legjobb közép-keleti étterem kategóriában lett díjazott.

***

Mellow Mood Hotels

A vállalatról:

A Mellow Mood Hotels 2017-ben ünnepelte 20 éves fennállását. A két tulajdonos, Sameer Hamdan és Zuhair Awad által alapított cég az 1997-es megalakulás óta folyamatosan bővült és mára a budapesti szállodapiac meghatározó szereplőjévé vált.  A kezdetben ifjúsági szállásokat üzemeltető vállalkozás 2000-ben nyitotta meg első saját tulajdonú szállodáját, jelenleg pedig már összesen 12 szálláshely található Mellow Mood Hotels zászló alatt Budapest frekventált területein. A szálláshelyek az ifjúsági szállástól, a 3 és 4 csillagos szállodákon át egészen az 5 csillagos hotelig lefedik a különböző utazási céllal, érdeklődési körrel és eltérő ár- és minőségi preferenciákkal érkezők igényeit.  A cég zászlóshajója, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace mellett a jövő évben újabb 5 csillagos szálloda nyílik a Párisi Udvar épületében.

A Mellow Mood Hotels nagy hangsúlyt fektet kollégái szakmai továbbképzésére és karriertervezésére. Ennek keretében sikerrel működteti a Mellow Mood Akadémiát, amelynek elvégzése után nyitva állnak a vezető pozíciók a tehetséges fiatal kollégák előtt.  A gyakornokok számára is széles körű szakmai képzést nyújt a Mellow Mood Mini Akadémia, valamint számos felsőoktatási intézménnyel áll kapcsolatban, köztük a Metropolitan Egyetemmel stratégiai együttműködésben a vállalat.

A szállodaláncon belül az utóbbi két évben lezajlott jelentős mértékű szervezeti korszerűsítések következtében mára többek között az értékesítés, pénzügy és humán erőforrás területek a Mellow Mood Hotels központjában összevont egységekként működnek. A Mellow Mood Hotels elsődleges fontosságúnak tartja vendégei lehető legmagasabb szintű kiszolgálását és a vendégelégedettségi szint növelését szem előtt tartva, szolgáltatásai folyamatos megújítását és fejlesztését célozza.

Szállodák

5*

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace (102 szoba)

4*

Atrium Fashion Hotel (57 szoba)
Buda Castle Fashion Hotel (25 szoba)
Estilo Fashion Hotel (70 szoba)
Expo Congress Hotel (160 szoba)
La Prima Fashion Hotel (80 szoba)

3*

Atlas City Hotel (136 szoba)
Baross City Hotel (52 szoba)
Cosmo City Hotel (36 szoba)
Promenade City Hotel (45 szoba)
Star City Hotel (48 szoba)

Ifjúsági szállás:

Marco Polo Top Ho(s)tel (156 ágy)

Társadalmi felelősségvállalás:

A Mellow Mood Hotels elkötelezett a rászorulók segítése mellett és számos területen végez társadalmilag hasznos tevékenységet. A szállodák több alkalommal láttak vendégül hátrányos helyzetű gyerekeket, rendszeres a hajléktalanellátó szervezetek ételadománnyal történő segítése, a ruhaadományok gyűjtése, véradás szervezése, valamint tárgyi eszközök adományozása kórházaknak, illetve gyermekeket vagy rászorulókat segítő szervezeteknek. Folyamatos az együttműködés a Csodalámpa Alapítvánnyal, amely súlyos vagy gyógyíthatatlan beteg gyermekek kívánságait teljesíti. Bővebb információ a tevékenységről a http://mellowmoodhotels.com/hu/tarsadalmi-felelossegvallalas oldalon.

Bővebb információ:

www.mellowmoodhotels.com

 

Legyél az első hozzászóló "A Mellow Mood Hotels tulajdonos-ügyvezetői kapták a Champion of Tourism díjat" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*